Czy jest możliwość, abyś napisał tu coś o "suplementacji" dodatkowej, obecnej?
...
Napisał(a)
Świetnie cię nabiło B-)
...
Napisał(a)
jarcowŚwietnie cię nabiło B-)
Nie ma w tym nic spektakularnego.
Test, bold, gh i t4 bo po redu spadło ;)
Do tego tygodnia było jeszcze Exe, ale ubiło mi estro, więc sam bold wystarczy
Zmieniony przez - Stary19 w dniu 2024-06-13 14:55:22
...
Napisał(a)
Z ciekawości ile bolda dajesz? Jesteś zdania, że trzeba go dawać wysoko, żeby miało to sens?
...
Napisał(a)
prz1993Z ciekawości ile bolda dajesz? Jesteś zdania, że trzeba go dawać wysoko, żeby miało to sens?
125mg e2d - i na razie jestem mega zadowolony. U mnie 400-500 week robi już robotę. Powyżej muszę uważać, bo jestem mega wrażliwy na ubicia estro :)
1
...
Napisał(a)
No to dawka mała raczej. Ja ogólnie też lubię bolda, ale zawsze dawałem 750-1000mg. Choć dla niektórych to i tak za mała dawka właśnie.
...
Napisał(a)
No myśle, że na tej masie pokuszę się też zwiększyć trochę bolda i testa, żeby to pchnąć :) Aromatyzacja będzie większa to i z estro będzie lepiej. Mnie bold super nabija, nie robi bałaganu w morfo, jak to wielu twierdzi, więc często go wrzucam
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Na razie jedzenie robi robotę, to nie cuduje. Ale przyjdzie pora, że i wkręcimy się mocniej, bo chce te wagę pchnąc fajnie do góry i zrobić mocny przeskok :D
...
Napisał(a)
Siemanko, z racji, że mam trochę czasu ostatnio, to postaram się być w miarę aktywny na dzienniku :)
Dzisiaj waga pokazała 97kg, duży skok, ale to przez to, że zjadłem późno posiłek - dość objętościowy, bo owsiane, omlet i tosty, a ważyłem się jakoś po 3. Po prepie nadal nie mogę spać - zasypiam jak dziecko, ale wstaje 3/4 i już nie mogę spać - przez to łapie też tej wody troszeczkę, ale kompletnie się tym nie przejmuje. Przeważnie w weekend jeden dzień udaje się odespać z godzinke, dwie dłużej i już to jakoś się reguluje.
Dzisiaj na treningu wpadły Barki+tric - chyba mój ulubiony zestaw. Łapie na Nim taką pompke, że aż sama przyjemność.
1. Rear dealt machine 3x25-20
2. Bent over side db rise - 1x10-12 / 1x 15-20 i podwójny drop set - tutaj staram się nie pieścić z ciężarem i robię ciężko z zachowaniem jakieś techniki
3. Side db rise - rampa na 12 + partials reps w ostatniej do upadku
4. Smith military press 1x 6-8 + 1x myorep
5. Barbell fron rise na skosie 3x10-12
6. Szrugsy rampa 12 + podwójny drop
tric - tutaj 2 super serie na 100 powt.
7.25x prostowanie z lina/25x prostowanie z lina zza glowy/ 25x prostowanie podchwytem drążka/25x prostowanie nachwytem
8. Cable incline bechn french press - rampa na 10
9. Dipy na maszynie 1x10-12 + 1x MyoReps
Foteczki z pompeczki poniżej ;)

Dzisiaj waga pokazała 97kg, duży skok, ale to przez to, że zjadłem późno posiłek - dość objętościowy, bo owsiane, omlet i tosty, a ważyłem się jakoś po 3. Po prepie nadal nie mogę spać - zasypiam jak dziecko, ale wstaje 3/4 i już nie mogę spać - przez to łapie też tej wody troszeczkę, ale kompletnie się tym nie przejmuje. Przeważnie w weekend jeden dzień udaje się odespać z godzinke, dwie dłużej i już to jakoś się reguluje.
Dzisiaj na treningu wpadły Barki+tric - chyba mój ulubiony zestaw. Łapie na Nim taką pompke, że aż sama przyjemność.
1. Rear dealt machine 3x25-20
2. Bent over side db rise - 1x10-12 / 1x 15-20 i podwójny drop set - tutaj staram się nie pieścić z ciężarem i robię ciężko z zachowaniem jakieś techniki
3. Side db rise - rampa na 12 + partials reps w ostatniej do upadku
4. Smith military press 1x 6-8 + 1x myorep
5. Barbell fron rise na skosie 3x10-12
6. Szrugsy rampa 12 + podwójny drop
tric - tutaj 2 super serie na 100 powt.
7.25x prostowanie z lina/25x prostowanie z lina zza glowy/ 25x prostowanie podchwytem drążka/25x prostowanie nachwytem
8. Cable incline bechn french press - rampa na 10
9. Dipy na maszynie 1x10-12 + 1x MyoReps
Foteczki z pompeczki poniżej ;)

1
...
Napisał(a)
No ta łapa już nie wygląda jak u spodenkowca
Fajnie że chcesz regularniej prowadzić, może i mnie to zmotywuje żeby wrócić.

Poprzedni temat
Jutro zawody - dziś zakwasy
Następny temat
Tomi5991 - Przygotowanie do debiutów 2023
Polecane artykuły