SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dawid Starypan - Road to Classic Physique - Offseason

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 34425

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 401 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11834
Siemano!
Żyję, redukuję, nie zatrzymuje się:)
Ostatnio trochę z problemami, ale to żadna przeszkoda.
Na ten moment kończe 2 tydzień redukcji na niskich węglach.
Cardio 2x 30' ed
Makro: 350b/50t/100ww okołotreningowo
Waga 101kg
Trening bez zmian, siła nawet troche w górę ;)
Sylwetka mokra, ale taki etap. Dopiero teraz będziemy to wycinać na wiór.

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 401 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11834
Kolejny tydzień za mną..
Drobne zmiany. Węgle w górę i od razu sylwetkę zassało oraz waga poszła w dół. Na ten moment cardio zeszło na 2x30/ 6 dni w tyg
Makro rotacje 500ww/300ww/100w
Trening bez zmian :)
Dodatkowo staram się min 3x w tyg robić brzuch.
Waga z dniem wczorajszym to 99kg

3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Heeej.
Tydzień zleciał, forma się wyostrza fajnie. Zmęczenie powoli się pojawia, bo oczywiście sen leży ;) No, ale trudno. Doba czasami bywa za krótka.
Waga oscyluje między 97,5, a 98kg.
Cardio od tego tygodnia w góre do 2x35' 6 dni w tyg.
Makro bez zmian - 300B/20T/500ww w dni wysokie 300 w srednie i 100 w niskie. Dni wysokie to trening pleców.

Siłowy bez zmian - cieszy fakt, że siła nadal się utrzymuje, oby jak najdłużej ;)
Do pierwszego startu pozostało 8 tyg :)
Poniżej foto po sesji Push.

Zmieniony przez - Stary19 w dniu 2024-02-20 13:39:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2408 Napisanych postów 5805 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 106411
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
arturl1986
8 tygodni to na Npc wychodzisz??

W planach pierwsze wyjście w związku na mistrzostwach polski, później być może europy i dalej już NPC :)
Nie startowałem w związku, więc nie mam jeszcze zablokowanej drogi, a myśle, że to fajne przetarcie będzie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2408 Napisanych postów 5805 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 106411
Stary19
arturl1986

W planach pierwsze wyjście w związku na mistrzostwach polski, później być może europy i dalej już NPC :)
Nie startowałem w związku, więc nie mam jeszcze zablokowanej drogi, a myśle, że to fajne przetarcie będzie :)

W tej chwili chyba już poszli po rozum do głowy i można startować bez problemu jak zobaczyli że na zawodach jest po kilka osób w kategorii.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
arturl1986
Stary19
arturl1986

W tej chwili chyba już poszli po rozum do głowy i można startować bez problemu jak zobaczyli że na zawodach jest po kilka osób w kategorii.

Dla mnie lepiej, bo fajny układ terminów się wtedy robi i mniej więcej co 2 tygodnie start wychodzi. Pociągnę do końca maja i pomyślimy co dalej :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Związek upada więc skończył się ich monopol na zawody i wymyślanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Kasa, kasa :) Ogólnie sama organizacja przez nich zawodów jest mocno słaba względem nawet mniejszych, nowych organizacji, nie porównując już w ogóle z NPC.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wczoraj trening ramion wszedł okrutnie - 500g ww dzień wcześniej robi robotę :)
Trening poza pompą bez szaleństw, ale już taki okres. Waga powoli schodzi w dół, ale sylwetka wyostrza się z dnia na dzień, więc jestem spokojny.
Wrzucam dsip, żeby usprawnić sen - zobaczymy czy zrobi to jakąś różnicę, bo niestety 4-5h snu dziennie zaczyna się odzywać i powoli odcina mi prąd :P
Poniżej fotki z treningu :)

1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jutro zawody - dziś zakwasy

Następny temat

Tomi5991 - Przygotowanie do debiutów 2023

WHEY premium