Szacuny
0
Napisanych postów
250
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2324
D-Ribose OLIMP 90kaps. Chcialbym sie dowiedziec kto juz bral albo wie jakie jest dawkowanie tego suplementu. Chce kupic wlasnie 90kaps. i zastanawiam sie jakie jest dawkowanie. Czy 90 kaps starczy do jednego cyklu z kreatyna ktory bedzie trwal 6 tyg???
"Bez masy nie ma klasy"
"Trening i wiara zrobia z Ciebie cara"
"Dzien bez treningu to dzien stracony"
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
346
Przereklamowana strasznie jest jak za te pieniądze u mnie w sklepie kosztuje 75pln 90 kapsułek - strasznie drogo w internecie taniej, ale nie o to chodzi, szkoda pięniędzy , biorę kretkę z glukozą i jestem zadowolony ( nie mamm zbytnich intencji do tycia ) 65 gr glukozy sypie zeby byl prawidłowy wyrzut insluliny, i innym też polecam w dawkach np. 50 gr i starczy,
Pozdrawiam,
Kuba
Szacuny
5
Napisanych postów
1810
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6143
poczekaj w przyszlym tygodniu ma wyjsc w proszku z pewnych zrodel to wiem i ma byc tansz dawka jak pisze hosse , ale by uzyskac naprawde dobry efekt z samej rybozy trzeba dawek duzo wiekszych to tez pewna informacja
Szacuny
26
Napisanych postów
3338
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15112
Kaps. mają po 750mg. Bierz 2 x dziennie 2-6 kaps. 2-3 kaps na porcję kreatyny. Najlepiej brać rybozę przed i po treningu, jeżeli kreatynę bierzesz z rana i po treningu, to razem z nią rybozę i będzie też ok.
Szacuny
0
Napisanych postów
250
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2324
JAk bralem kreatyne to zawsze przed treningiem a efekty za***iste byly.
Jeden cykl zastosowalem przed i po. Teraz juz sam nie wiem kiedy brac ta kreatyne najlepiej. Napiszcie???
"Bez masy nie ma klasy"
"Trening i wiara zrobia z Ciebie cara"
"Dzien bez treningu to dzien stracony"