Jeszcze będzie czas - by odpoczywać ... YESSSS
...
Napisał(a)
doszly mnie sluchy ze alkohol wyplukuje odzywki typu gainer i kreatyna :x czy to prawda ? jesli tak to jaka ilosc alkoholu na to wplywa czy po 2 piwach (np) mozna wyplukac z miesni bialka ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Przewodnik po aminokwasach
- jak polepszyc dzialanie kreatyny ?
- Słowniczek młodego suplementowicza cz.2 -substancje i środki termogeniczne
- Słowniczek pojęć-składniki stackow,no boosterów,termogeników o boosterów testosteronu
- Zaburzenia wzroku i zmęczenie po alkoholu
- *** Hardkorowy - NIEHORMONALNY - zestaw suplementów!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mózg Ci może wypłukać!
użyj wyszukiwarki..
pzdr.
użyj wyszukiwarki..
pzdr.
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
dobrze ale nie placz : *
...
Napisał(a)

"Dzisiaj jestem mały, jutro będe duży"
Najlepsze wg was stacki kreatynowe - ankieta http://www.sfd.pl/temat245224_strona1/
...
Napisał(a)
fajny temat
Alkohol odwadnia organizm.. a np kreatyna nawadnia ... tak samo miesnie skladaja sie z wody wiec sam sobie odpowiedz na to pytanie bro

Alkohol odwadnia organizm.. a np kreatyna nawadnia ... tak samo miesnie skladaja sie z wody wiec sam sobie odpowiedz na to pytanie bro
...
Napisał(a)
kreatyna nawadnia mięśnie, a alkochol odwadnia więc sam sobie odpowiedz jak z nim jest
Hantle, odżywki, siłka i d***** !!
...
Napisał(a)
j.w.
www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
...
Napisał(a)
dziekowa...kazdy mowi inaczej z moich znajomych ... zal ... tak wiec nie pije juz a szkoda bo bywam czesto na dyskach ;/ na sucho bedzie zwala ale damy rade : ) dzieki za rady i pozdrawiam .. TAK TEGO PANA CO MNIE POJECHAL TEZ ;x
Polecane artykuły