Plan: Redukcja rozpoczęty! :)
****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: an-na456 WIEK: 21 lat
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY: brak, przy każdej próbie nie dawałam rady
****PARAMTERY OBWODÓW**** Wymiary mam chyba dziwaczne, bo dość duże jak przy takiej wadze.
WAGA CIAŁA: 73,6kg
WZROST: 162cm
OBWÓD RAMIENIA: 28cm (biceps)
OBWÓD ŁYDKI: 39,5cm
OBWÓD UDA: 64cm
OBWÓD BIODER: 98cm
OBWÓD NA WYSOKOŚCI PĘPKA: 81,5cm
OBWÓD TALI : 74cm
OBWÓD KLATKI PIERSIOWEJ: 95cm
****CEL****
CO CHCESZ OSIĄGNĄĆ PO PRZEZ DIETĘ I TRENING? Przede wszystkim zależy mi na redukcji tkanki tłuszczowej, najlepiej maksymalnej.
****STAN ZDROWIA***************************************** CHOROBY PRZEWLEKŁE: niedoczynność tarczycy, Hashimoto
PRZEBYTE KONTUZJE: brak
WADY POSTAWY: skolioza
ALERGIE: brak PROBLEMY
ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: brak
CZY EGULARNIE MIESIACZKUJESZ? nie
CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? nie
CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA? tak, Euthyrox
****PYTANIA DODATKOWE********************************** CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: CZY STOSOWAŁAŚ DO TEJ PORY JAKIEŚ DIETY (JAKIE/KIEDY/JAK DŁUGO) nie
****DIETA************************************************* JAK WYGLĄDA TWOJE ODŻYWIANIE OBECNIE - dam później bo mam niepełną miskę
CZY PRZY OBECNEJ DIECIE CHUDNIESZ/UTRZYMUJESZ WAGĘ/TYJESZ? Waga sie waha. Naprzemiennie +3/-3kg.
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: nie
****TRENING**********************************
JAK WYGLĄDA TWÓJ OBECNY TRENING - brak, słaba kondycja już przy rozgrzewce. Planuje spacery,szybkie marsze, rower.
Dobra jest miska. Odrazu tłumacze, KFC było w ramach wyjątku (wypad ze znajomymi), jadam tylko raz na miesiąc.

Zmieniony przez - an-na456 w dniu 11/15/2015 11:17:44 AM
Zmieniony przez - an-na456 w dniu 11/15/2015 11:20:25 AM