SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT- Ektomorfik?, +100kg? Czyli ciężka droga do upragnionej sylwetki!!

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 19747

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 126 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 352
DT- Ektomorfik?, +100kg? Czyli ciężka droga do upragnionej sylwetki!!
Witam,
Mam na imię Rafał lat 23. Jestem typowym ektomorfikiem dla którego każdy kilogram jest na wagę złota. Zakładam dziennik w dziale ActivLab ponieważ większość moich suplementów na których będę się opierał ł i z których będę korzystał zostały wyprodukowane właśnie przez firmę ActivLab!!!.

Swoją przygodę z siłownia zacząłem około 7lat temu ale 4-5lat wstecz postanowiłem mocno zaangażować się w dziedzinie jaką jest kulturystyka. Moim celem jest uzyskanie perfekcyjnej sylwetki uzyskując 100-108kg suchej masy mięśniowej. Postaram się udokumentowac w jaki sposób próbuje osiągnąć swój cel!!!.

W chwili obecnej moja waga wynosi 93kg rano, przy wzroście 187cm.

W kolejnych dniach przedstawię wam kilka zdjęć jak zmieniała się moja sylwetka zaczynając od momentu gdy wyglądałem jak patyczak:D aż do obecnej sylwetki!!! Będę opisywał swoje plany treningowe, żywieniowe oraz zamieszczał zdjęcia jak zmienia się moja sylwetka i jak wyglądają moje posiłki. Mam nadzieje, że zebrana wiedza jaką będę się starał tu przekazać komuś się przyda:D
Pozdro!!!

Zmieniony przez - frelo1 w dniu 2015-04-21 01:05:14

>>>>>

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
Pika zawsze krzyczy

Na ławie już fajne kg, nie powiem, ale porównywalnie z "celem" siadów (155-165 *6) to nogi do dotyrania siłowo mocno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 3785 Wiek 36 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 21149
Pierwy witamy w dziale -dodam ze gosci jest z tej silki co ja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 126 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 352
Siemanko,
tak jak obiecałem zamieszczam kilka zdjęć pokazujących mój progres.
Oceniać, komentować;D

Tutaj jeszcze byłem patyczakiem ;D Około 73kg

Kilka miesięcy pózniej 76kg

2013-07-22 86kg

grudzien 2014 90kg

Obecna forma 93kg

Zmieniony przez - frelo1 w dniu 2015-04-21 13:21:04

>>>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 198 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1980
siemanko! jestem i ja:) trzymam kciuki !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki wielkie:D. Mam nadzieje, że sie uda:D

>>>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4596 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 17906
łoo , piekna przemiana, widać , że ciężko pracowałes! Powodzenia!

AKTUALNY DZIENNIK ACTIVLAB :
http://www.sfd.pl/[DT]_Aniitka155_od_Ladies_do_ActivLab-t1040073.html

...

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"

Wiesz, co jest naj­ważniej­sze w życiu? Mieć cel. I dążyć do je­go spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który po­siadam, tak jak­by... uszczęśli­wia mnie. Dzieki niemu mam poczu­cie, że war­to żyć, mi­mo prze­ciw­ności. Ale często wątpię. Bar­dzo często.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki, mam do was pytanie co w mojej sylwetce wymaga poprawki? Potrzebuje obiektywnych odpowiedzi:D

>>>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak wyglądały mój wczorajszy dzień żywieniowy:

Do tego:

Rano:

ACTIVLAB WHEY PROTEIN 95- 30g
ACTIVLAB MACHINE MAN JOINT- 3 kapsułki

Przed treningiem:

ACTIVLAB GLUTAMINE XTRA -15g
ACTIVLAB BCAA XTRA- 15g
ACTIVLAB CARBOMAX CARBO MAX 40g

Po treningu:
ACTIVLAB GLUTAMINE XTRA -15g
ACTIVLAB BCAA XTRA- 15g
ACTIVLAB CARBOMAX CARBO MAX 40g

Przed snem:
ACTIVLAB MACHINE MAN JOINT- 3 kapsułki

>>>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A tak wyglądały posiłki.

>>>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
siemanko i miło widzieć!

Jeśli szukasz niedociagniesz to jak na moje oko - łydki, przód barków i góra klatki mogą wymagać troche szlifu nie mam pewności co do tricepsów.

Ogólnie bardzo przyjemna dla oka i mega sportowa sylwetka

Szkoda tylko, ze z Karolem na jednej siłce bywasz - marudzi Ci tak jak mi zazwyczaj ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Najgorszy problem z łydkami katuje je na 100 sposobów i nic. Genetyka... A barki podskoczą jak tylko wyleczę bark, jeszcze mam trochę zrostów na barku i trzeba rozerwać do końca.

>>>>>

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

ZMA ACTIVlab, pytanie :) ?

Następny temat

[DT] - Kamila - Cel... Bikini Fitness!!!

WHEY premium