Siema.
Inner Battleground
WOD I
AMRAP 7':
10x Hand Release Push Ups
6m Overhead Walking Lunges
10kg plate
10x Burpee Box Jump
6m Overhead Walking Lunges
10kg plate
113 reps
WOD II
For time: TC 5'
3 rounds of:
5x Deadlift
5x Power Clean
5x STO
5x Back Squat
5x Bar Facing Burpee
40kg
03:38
WOD III
For time: TC 6'
3 rounds of:
20x Double Unders
10x T2B
16 Cal Row
2 rds+ 5 T2B
Final WOD
For time: TC 6':
3 rounds of:
1x Deadlift
70kg
2x Rope Climb
3x Power Clean
45kg
4x HSPU
04:54
WOD pierwszy niezbyt mi przypasował, chociaż okazało się, że i pompki i
wykroki fajnie, największy problem na burpee BJ. Wszystkie jechałyśmy bardzo równo przez całe 7 minut. Drugi jak widać pode mnie, chociaż myślałam, że będzie trochę lżej a tu jednak było dość ciężko. W każdym razie udało się ukończyć w TC, chociaż chciałabym pocisnąć nieco szybciej. Na trzecim najgorzej- pierwsze DU unbroken, T2B też. o wiośle DU posypały się totalnie- te 20 chyba na 5 razy leciałam, jak nie więcej

. Drugich T2B mój mózg nie zarejestrował, na drugim wiośle cisnęłam ostro, chciałam nadgonić. Myślałam, że do końca TC zostanę na wiośle, a tu chyba minuta do końca jeszcze była jak zeszłam. Tym razem DU na dwa, potem wymęczyłam jeszcze pięć T2B i koniec. Ostatni WOD chyba najbardziej mi się podobał- martwych nawet nie poczułam, lina chyba była najcięższa, szła na trzy "kroki", przydałoby się urosnąć jeszcze ze 30cm żeby na luzie wleźć na dwa. Power Cleany (szkoda, że to nie były snatche albo coś z kettlami) w porządku, HSPU też ok, tylko poduszka była pod samą ścianą a ja zawsze mam ją trochę odsuniętą i troszkę gorzej się robiło.
Sędziowanie spoko wg. mnie, jakieś tam były "kontrowersyjne" akcje, ale ja akurat czuję się sprawiedliwie sędziowana, może poza jednym no-repem na wykrokach gdzie wydaje mi się, że był ok tylko mną po prostu zachwiało i może ten był niesłuszny, ale jeden krok to nic wielkiego. Organizacja bardzo dobra, tak jak było rozpisane godzinowo tak praktycznie z dokładnością co do minuty wszystko się odbyło. Teraz trochę się położę a wieczorem mała imprezka ze współrywalizującymi. Atmosfera na plus, wszyscy uśmiechnięci, zadowoleni, na WODach rywalizacja i równa walka a poza pełny luzik i kibicowanie. Było git

.
Pozdro