...
Napisał(a)
Z racji tego, że przeczytałem wiele Pana Artykułów w działach Trening i Doping dażę Pana wielkim szacunkiem. Jeśli ma Pan trochę wolnego czasu proszę o przeczytanie mojego profilu i odpowiedż na pytanie czy będę "szedł do przodu" pod względem wyglądu. Jeśli Kogoś uraziłem z góry przepraszam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Od stycznia 2008r. diametralnie zmieniłem swój trening z powodu m.in. długiej stagnacji i zacząłem ćwiczyć wszystkie partie, nawet nogi, na jednym treningu(takie kombinowane FBW z większą ilością serii i z priorytetem na ręce). Trenuje tak co drugi dzień, czasami wyjdzie co trzeci. Zamierzam ćwiczyć także z różnym zakresem powtórzeń: pierwsze 2 tygodnie z 12-15 powt., następne 2-3 tygodnie z 9-12 powt., kolejne 2-3 tygodnie z 6-9 powtórzeń i ostatni tydzień na maksymalnym ciężarze z którym jestem w stanie wykonać 6 powt. i/lub powtórzenia negatywne z większym ciężarem. Potem 10-12 dni bez treningu i póżniej kolejny trening zmieniając ćwiczenia i kąty ich wykonywania. Trening trwa max. 90min. i ćwiczę 3-4 serie po jednym ćwiczeniu na grupę mięśniową kolejno: najszerszy grzbietu, triceps, biceps, przedramiona, barki, przysiad/martwy ciąg, klatka, łydki. Ten trening TROCHĘ przypomina HST i tu przyznam się, że jest to jedyna rzecz, z której skorzystałem z forum sfd.pl.
Głównie o ten fragment tekstu mi chodziło
Dzięki
Głównie o ten fragment tekstu mi chodziło
Dzięki
...
Napisał(a)
e lite - dziekuje za to ze pomaasz nam i udzielasz sie tez i u nas
pozdr
mc

pozdr
mc
IHS TEAM