SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DO MARKA C.

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1455

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 208 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4883
Z racji tego, że przeczytałem wiele Pana Artykułów w działach Trening i Doping dażę Pana wielkim szacunkiem. Jeśli ma Pan trochę wolnego czasu proszę o przeczytanie mojego profilu i odpowiedż na pytanie czy będę "szedł do przodu" pod względem wyglądu. Jeśli Kogoś uraziłem z góry przepraszam.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3440 Napisanych postów 36293 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 259719
nie jestem marek ale

BEDZIESZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 208 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4883
Od stycznia 2008r. diametralnie zmieniłem swój trening z powodu m.in. długiej stagnacji i zacząłem ćwiczyć wszystkie partie, nawet nogi, na jednym treningu(takie kombinowane FBW z większą ilością serii i z priorytetem na ręce). Trenuje tak co drugi dzień, czasami wyjdzie co trzeci. Zamierzam ćwiczyć także z różnym zakresem powtórzeń: pierwsze 2 tygodnie z 12-15 powt., następne 2-3 tygodnie z 9-12 powt., kolejne 2-3 tygodnie z 6-9 powtórzeń i ostatni tydzień na maksymalnym ciężarze z którym jestem w stanie wykonać 6 powt. i/lub powtórzenia negatywne z większym ciężarem. Potem 10-12 dni bez treningu i póżniej kolejny trening zmieniając ćwiczenia i kąty ich wykonywania. Trening trwa max. 90min. i ćwiczę 3-4 serie po jednym ćwiczeniu na grupę mięśniową kolejno: najszerszy grzbietu, triceps, biceps, przedramiona, barki, przysiad/martwy ciąg, klatka, łydki. Ten trening TROCHĘ przypomina HST i tu przyznam się, że jest to jedyna rzecz, z której skorzystałem z forum sfd.pl.

Głównie o ten fragment tekstu mi chodziło
Dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
marek.c I.H.S. TEAM
Ekspert
Szacuny 206 Napisanych postów 3300 Wiek 57 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 28035
e lite - dziekuje za to ze pomaasz nam i udzielasz sie tez i u nas

pozdr
mc

IHS TEAM

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 5770 Wiek 42 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 42384
profil konkret :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3440 Napisanych postów 36293 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 259719
spoko Marku

ja u Was
Ty u Nas

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

do Marka C. - Jakie są negatywne skutki nadmiaru bialka w diecie? i ile to za dużo?

Następny temat

Pytanie do ... znających się na rzeczy. Problem z kolanem

Sztos