Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
646
dieta moze byc, jesli już to ja bym zamiast oliwy z oliwek wrzucił na to miejsce orzechy (też mają dużo tłuszczu roślinnego i dużo białka), a przy 3 posiłku ser żółty zamieniłbym na szynke z indyka
Szacuny
6318
Napisanych postów
61933
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
772997
tez myślałem o jakiejś wedlinie albo jakims tuńczyku z puszki bo przypuszczam ze serek sie moze znudzić bede kombinował i zastepował niektóre składniki chodzi mi tylko czy dieta jest dobrze ułożona i czy nie ma jakiś rażących błędów dzięki i pozdrawiam
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
Szacuny
27
Napisanych postów
4672
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
31505
w II posiłku zmniejsz ilość białka, najlepiej wywal 1 jajko, powieważ ponad 40 gr białka trudno będzie organizmowi przyswoic :-/ i rano orzechy, zamias oliwy...
Szacuny
6318
Napisanych postów
61933
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
772997
Riodic ok zastosuje orzechy i zmniejsze ilosć białka moze to jedno jajo przerzuce gdzieś indziej dzięki
Kapitan10 supli narazie nie stosuje ale pomyśle o tym carbo nie jest złym pomysłem
Mam jeszcze pytanie nie zawsze moge ćwiczyc popołudniu czasem mam drugą zmianę w pracy i musze ćwiczyć rano czy w takim zestawieniu posiłek 1 moze być posiłkeim potreningowym czy musze o cos go wzbogacić ?
Dzięki za pomoc sog for all
Szacuny
9
Napisanych postów
1250
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12689
Posiłek 1
100g płatki owsiane 250ml mleko
20g rodzynek
10ml oliwa z oliwek
b 20,4 ww 70 tł 20,9 550kal
od razu po treningu dobrze by było w tym wypadku zjesc banana a do posiłku dodać jajko
ale dziwi mnie jedno, idziesz na silke i nie jesz przed żandnego posiłku?
wiem ze to tylko niekiedy (jak masz druga zmiane) no ale dobrze by było władować w siebie jakies paliwo
Szacuny
6318
Napisanych postów
61933
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
772997
wiem ze byloby dobrze zjeść posilek przedtreningowy ale jak ide do pracy na druga zmiane to na siłke i ide o 8 rano wiec musialbym koło 6 jesc sniadanie wiec troszke za wczesnie spróbuje moze chociarz jakieś owoce z rana zjesc po których szybko przyjdzie energia a posiłek potreningowy (w tym wypadku 1) wzbogace moze o jednio jajeczko i banana pozdro i dzieki za pomoc
Szacuny
27
Napisanych postów
4672
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
31505
heh, odpada, musisz zjesc posiłek przedtreningowy, jest on jednym z najwazniejszych posiłków w diecie... przykro mi... A nie mozesz troche pozniej isc na tą siłkę tylko o 8.00 ??