SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DIETA NA MASE 65 KG DO SPRAWDZENIA

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3315

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 120
Witam mam 18 lat ważę 65 kg 175 cm jest to moja pierwsza dieta chciałbym aby ktoś sprawdził ja i odpowiednio poprawił

Zapotrzebowanie
Kcl :3200
Białko: 154 gWęglowodany: 424 gTłuszcze: 85 g

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78909
b0b
to ja przyjade podaj adress

To wlasnie nazywam sredniowiecznymi sposobami bronienia swoich pogladow, zenada.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3677 Napisanych postów 31005 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 294175
no ten piąty posiłek to lipa

za dużo cukrów z banana ( 1-2 wystarczą )

brakuje zdrowych tłuszczy z omega - 3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 120
A pozostałe posiłki są dobre ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3677 Napisanych postów 31005 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 294175
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jest to moja 1 dieta tak jak wspomniałem i liczę na jakiś poprawki :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1532 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11842
Dieta jest okej, wliczasz warzywa? Popracuj nad urozmaicaniem Węglowodany:
Płatki owsiane,jęczmienne,ryżowe,żytnie,orkiszowe ryż basmati,brązowy,jaśminowy,parboiled,dziki, makarony,kasza jaglana,gryczana,kuskus,pęczak, chleb żytni,razowy,orkiszowy,owoce itp.

Białko:
Kurczak,indyk,wołowina wieprzowina,jajka,twaróg,odżywki białkowe,sery,wątroba drobiowa i wieprzowa,rośliny strączkowe,ryby:mintaj,dorsz,pstrąg,łosoś,makrela.

Tłuszcze:
Olej kokosowy,wiórki kokosowe,olej lniany,awokado,masło orzechowe,orzechy,jajka,masło klarowane,olej mct,pestki dyni,tłuste ryby:makrela,łosoś, Tłuste mięso: golonka,boczek itp.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak wliczam warzywa dodatkowo napewno pojawia się jakieś desery itp do diety bo to nie jest powiedziane ze tylko tego będę się trzymać bo na moim etapie nie zasadzi mi to w przybrsniu na masie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 1532 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11842
Okej w takim razie powodzenia :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli w tej diecie nie musze nic zmieniać i zaczynać ja stosować ? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Tak jest okej, ale dodaj omega 3 i ogranicz cukry

Zmieniony przez - MilkyLayne w dniu 2015-08-05 18:38:09
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli więcej ryb ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta redukcyjna do oceny

Następny temat

redukcja ze 100kg, dieta 2500kcal, waga stoi albo rośnie

Obnizka