Ostatni wpadł mi w ręce dianabol firmy organon nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Mam pytanie czy ktoś spodkał sie z takim wynalazkiem i czy ktoś to testował???
...
Witam!!!
Ostatni wpadł mi w ręce dianabol firmy organon nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Mam pytanie czy ktoś spodkał sie z takim wynalazkiem i czy ktoś to testował???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Moj kumpel brał ten dianabol, zjadł jakies 50 tab. jak mówił to maska skoczyła jakies 4kg a na sile to nie pamiętam..;p A co do tych skutków ubocznych to cos miał ze spać nie mógł czasami i tyle..
...
Napisał(a)
Chłopaki bedą testować to zdam relacje czy ten wynalazek wogóle działa
...
Napisał(a)
ja testuje juz 3 tydzien z enanem z axio i jak narazie 3 kg do przodu sila na serie na klate + 12kg wiec mysle ze i axio i metax dziala !!!! tabletki sa starannie wykonane i kazda wyglada tak samo nie krusza sie !! polecam
...
Napisał(a)
aha zapomnialem dodac o olbrzymim apetycie bo to ma duze znaczenie czy towar dziala !!! jak narazie nie dam zlego slowa powiedziec na ten towarek jestem zadowolony z zakumu tyle sie teraz mowi o niedzialajacych scanach na eap juz nawet ludzie nazekaja
...
Napisał(a)
Jeśli o mnie chodzi jestem zwolennikiem polskiego metanabolu jak dla mnie jest najlepszy 100% pewności bo z apteki a nie od jakiegoś dila
Polecane artykuły