...
Napisał(a)
siema zakupilem odzywke z efedryną i zapodaje od 4 dni tluszcz juz w sumie ostro spalony ale musze sie czyms "wspomóc" bo nie mam juz zdrowia katowac siebie i swoich miesni aerobami; ale nie o to chodzi , wszedlem na stronke producenta i okazalo sie ze tego specyfiku juz niema , wywalili bo to z usa a tam juz efedryna chyba calkowicie wzbroniona i teraz juz tylko jakies gowienko z kofeiną tam jest; ale za to natknalem sie na caly zestaw prohormonow; miedzy innymi na dhea tak ostatnio slawne :/ o ile sie nie myle to zabroniony srodek, a i chyba bardziej szkodliwy od efedryny, czy rzeczywiscie mozna legalnie kupowac w usa prohormony ?? i jeszcze jedno, mam 120 kapsulek tej efki po 20 mg, pisza ze maksymalna dawka dla zdrowego czlowieka to 100 mg na dobe, a zalecaja brac 4 kapsy dziennie czyli 80 mg; czy rzeczywiscie wiecej efki grozi skutkami ubocznymi, pytam o refleksje glownie tych , co sami brali takie suplementy; po drugie, jak ma sie dawka 20mg/na kapse do czystej efedryny ewentualnie do tussipectu ?? dzieki za odpowiedzi, a tu adres tej stronki dla CIEKAWYCH WWW.KAIZENNUTRITION.COM
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
sorry ale nie kumam za duzo napisałeś prosze cie zebys sprecyzował pytanie
Zmieniony przez - SzoHo18 w dniu 2004-08-18 00:30:04

Zmieniony przez - SzoHo18 w dniu 2004-08-18 00:30:04
¤¤ członek-mafia.suple.hardcor.pl ® ¤¤
¤¤ Wejdz na pajacyka http://www.pajacyk.pl ¤¤
Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
...
Napisał(a)
okej : po pierwsze czy to mozliwe zeby mozna bylo kupic legalnie dhea ? przeciez to nielegalny prohormon a mozna go kupic w normalnym sklepie internetowym w usa
po drugie : mam 120 kapsulek termogenika, po 20 mg efy na kapsułke; jak ta ilosc sie ma do czystej efedryny, ewentualnie do tussipectu ? czy rzeczywiscie maksymalna bezpieczna dawka dzienna efedryny dla zdrowej osoby to 100mg ?
oto moje pytania, do kolegi wyzej zaden słowotok ja nie ćpam w zyciu kreski nie wciągnąłem nie uznaje dragów, przyznaje jednak ze lubie wypic i uznaje tylko banie alkoholową, chemiczne napedzanie zabawy nie dla mnie; a efedryne biore zeby spalic tluszcz i ewentualnie podniesc wydolnosc, w zadnym innym celu; jakbym chcial sie dobrze odchudzic, to nakupilbym sobie extasy po 5 zl za tabse i pojechalbym gdzies na balety ale jak juz mowilem to nie dla mnie
to tak gwoli scisłości, a słowotok moze mam taki gdyz jestem juz bardzo zmeczony
aha, jeszcze pytanko; przegladnalem wlasnie wiele postóe dotyczących thermy i koledzy zalecają nie brać jej na pusty zolądek, tymczasem na mojej etykiecie napisane jest zeby wlasnie brac na pusty zoladek jak to w koncu jest i jaki to ma wplyw ?
po drugie : mam 120 kapsulek termogenika, po 20 mg efy na kapsułke; jak ta ilosc sie ma do czystej efedryny, ewentualnie do tussipectu ? czy rzeczywiscie maksymalna bezpieczna dawka dzienna efedryny dla zdrowej osoby to 100mg ?
oto moje pytania, do kolegi wyzej zaden słowotok ja nie ćpam w zyciu kreski nie wciągnąłem nie uznaje dragów, przyznaje jednak ze lubie wypic i uznaje tylko banie alkoholową, chemiczne napedzanie zabawy nie dla mnie; a efedryne biore zeby spalic tluszcz i ewentualnie podniesc wydolnosc, w zadnym innym celu; jakbym chcial sie dobrze odchudzic, to nakupilbym sobie extasy po 5 zl za tabse i pojechalbym gdzies na balety ale jak juz mowilem to nie dla mnie

aha, jeszcze pytanko; przegladnalem wlasnie wiele postóe dotyczących thermy i koledzy zalecają nie brać jej na pusty zolądek, tymczasem na mojej etykiecie napisane jest zeby wlasnie brac na pusty zoladek jak to w koncu jest i jaki to ma wplyw ?
...
Napisał(a)
extazy
o jezu człowieku nie przesadzaj...
ten termogenik to pewnie therma pro...? efidryna w tussi to jest o ile sie nie myle efidryna hcl...chco nie wiem zamiast tussi ktor z regoły łaczy sie z kawa... lepiej by było kupic efidryne hcl i kofeine da to leprze rezultaty przy aerobach i diecie.
co do dhea to w stanach ph masz normalnie
podobnie jak saa czyli sterydy anaboliczne androgenne
nie tylke dhea mozna kupic inne tez s1+...4derm... itd 

ten termogenik to pewnie therma pro...? efidryna w tussi to jest o ile sie nie myle efidryna hcl...chco nie wiem zamiast tussi ktor z regoły łaczy sie z kawa... lepiej by było kupic efidryne hcl i kofeine da to leprze rezultaty przy aerobach i diecie.
co do dhea to w stanach ph masz normalnie

¤¤ członek-mafia.suple.hardcor.pl ® ¤¤
¤¤ Wejdz na pajacyka http://www.pajacyk.pl ¤¤
Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
Polecane artykuły