...
Napisał(a)
WITAM. PROSILBYM O POMOC W ROZPISC CYKLU ,BEDZIE SIE ON SKLADAL Z DECI Z IP 2000MG WINA 200TAB 5MG I JAKIEGOS TESTOSTERONU I TU WLASNIE POTRZEBNA JEST WASZA POMOC ZASTANAWIAM SIE NAS PROLKA LUB PROPEM.PODOBNO DECA +PROLO TO BARDZO FAJNE POLACZENIE NA MASE ALE ZNOW PROLKA CIAGNIE WODE A JA NIE CHCE BYC WODA ZALANY.PROPIONAT ZNOW DAJE SUCHE MIESO ,ALE NIE WIEM CZY PO NIM MNIE RUSZY I PRZYTYJE TYLE ILE JEST W PLANIE .WIEC PROSZE WAS O RADE CO BY DODAC I EWENTUALNIE ILE(TESTOSTERONU)Z GORY DZIEKI
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja wlasnie za miesiac zaczynam taki cyklik : 10 strzalow DEKI firmy Ip, 10 strzalow TESCIA C. firmy Ip i 175 tabsow WINA tez firmy Ip
DEKA z TESCIEM da dobra mase a winko puznije to elegancko obrobi :)
DEKA z TESCIEM da dobra mase a winko puznije to elegancko obrobi :)
...
Napisał(a)
A ile masz w planie przytyć? Nie staraj się załatwić tego jednym cyklem bo to się nie uda.
Moim zdaniem nie ma sensu łądować w siebie aż 3 środków (przynajmniej na początku)bo i tak Twój organizm tego nie wykorzysta.
Może spróbujesz samą DEKĘ z WINKIEM.Efekty po takim zestawieniu będą zadowalające.
Pozdrawiam
Moim zdaniem nie ma sensu łądować w siebie aż 3 środków (przynajmniej na początku)bo i tak Twój organizm tego nie wykorzysta.
Może spróbujesz samą DEKĘ z WINKIEM.Efekty po takim zestawieniu będą zadowalające.
Pozdrawiam
Cioś
...
Napisał(a)
e lite wiesz nie kazdy zyje tylko silka niektore osoby robia jeszce inne rzeczy. ja np ja oprocz silki cwicze vale tudo mam 7 treningow tyg + 2 silka a co do tych cykli to bralem winstrol w tab 2 razy .swoja droga dobry cwaniaczek z ciebie
...
Napisał(a)
Ja czasami vale gruche
a Ty co bo nie znam ?

a Ty co bo nie znam ?

Moderator działu Prawo i Ekonomia
Polecane artykuły