SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Czym zastąpić białe pieczywo na lekkiej redukcji,.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1750

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 30 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1112
Witam, mam pytanie jak w temacie.

Wiem, ze najlepszy jest chleb razowy. Problem w tym, ze kompletnie nie mi on nie podchodzi i nie bede sie zmuszal do jedzenia go.
Czy w rozsadnych ilosciach można zastapic pieczywo jasne np pelnoziarnistymi waflami ryzowymi lub pieczywem maca? Chodzi mi tylko o sniadanie, w innych posilkach nie spozywalem raczej pieczywa.

Ewentualnie moge poprostu zamienic jasne pieczywo przenne na co takiego? (Bułka wiejska ciemna polecana przez moich znajomych).

http://www.intereuropol.pl/uploads/images/catalog/bula-wiejska-ciemna_f_1_700_1.jpg
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 908
Hmm.. Nie lubisz ciemnego, jasnego nie chcesz.. To jedz na śniadanie płatki owsiane ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 198 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4652
Dokładnie polecam również owsiane, które można przyrządzić nie wiele różnych sposobów. Odwiedź kuchnie SFD :)

Shut The f*** Up And Train...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 99 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1901
Ja uwielbiam owsianke z łyżeczką miodu i orzechami
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase do poprawy, Ewentualnie pojechac mi :)

Następny temat

Dieta, problemy z kontrolowaniem kcal, detaliczne pytania.

Sztos