...
Napisał(a)
Jeżeli tak, to w jaki ilościach można ja pić podczas cyklu kreatyną?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
A w jaki to sposób liście zielonej herbaty zalane gorącą wodą tracą swoje prozdrowotne właściwości a pierwszy napar "zawiera same g****"?
Polifenole są ciężko rozpuszczalne w wodzie, ale stają się coraz lepiej rozpuszczalne wraz ze wzrostem temperatury do 100st C.
Polifenole są ciężko rozpuszczalne w wodzie, ale stają się coraz lepiej rozpuszczalne wraz ze wzrostem temperatury do 100st C.
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
Pewnie że można ,pij ile chcesz zielonej herbaty ,przynajmniej ja nie widze żadnej róznic w wchłanialności kreatyny ,a jak piłem kawe róznica była bardzo widoczna POZDRAWIAM
członek-mafia.suple.hardcor.pl i VITALMAX rulez
...
Napisał(a)
a ja czytalem calkiem powazna publikacje na temat tego, ze zielona herbata podnosi ryzyko zachorowania na raka rzoladka, robta co chceta, ja jej nie pije :-]
twist again!
Zmieniony przez - domer w dniu 2008-06-05 14:38:09
twist again!
Zmieniony przez - domer w dniu 2008-06-05 14:38:09
-=TWIST AGAIN=-
...
Napisał(a)
masz może jakiś link do tej publikacii albo źródło?
Chińczycy i inni azjaci piją to od wieków więc chyba by się kapneli że coś nie tak?
Ja tam piję bo mi naprawdę smakuje a nie dla jakiś tam właściwości.
pozdrawiam
Piotr
Chińczycy i inni azjaci piją to od wieków więc chyba by się kapneli że coś nie tak?
Ja tam piję bo mi naprawdę smakuje a nie dla jakiś tam właściwości.
pozdrawiam
Piotr
...
Napisał(a)
Ja równiez pije zielona herbate. Jej dodatkowym plusem jest to ż wpływa troszke na przemiane materii pryśpieszając ją.
Pozdrawiam
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
Pozdrawiam
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
...
Napisał(a)
zielona herbata- kofeina?
no cos ty!!!
cherbata zawiera TIAMINE
lekarze zalecaja wypic zielona przed snem, bo ona powoduje ze sie rozluzniasz i dobrze sie spi...
jakby zawierala kofeine, to sorry .....ale ja postoje
no cos ty!!!
cherbata zawiera TIAMINE
lekarze zalecaja wypic zielona przed snem, bo ona powoduje ze sie rozluzniasz i dobrze sie spi...
jakby zawierala kofeine, to sorry .....ale ja postoje
...
Napisał(a)
TomBlaste chyba postoisz bo zielona herbata jest jednak źródłem kofeiny(teina to też odmiana kofeiny). POZDRAWIAM ,ale ta ilość nie ma żadnego wpływu na przyjmowana kreatyne ,więc koledzy smiało ZIELONA HERBATKA na cyklu kreatynowym
...
Napisał(a)
odnosnie kancerogennego dzialania na zoladek zielonej cherbaty, to w krajach gdzie sie ja pija w duzych ilosciach jest najwiekszy odsetek zachorowan na raka zoladka, a co do publikacji, to poszukam i postaram sie dac namiar, bo kiedys pozyczalem to od qmpla, wtej sprawie sie jeszcze odezwe
twist again!
Zmieniony przez - domer w dniu 2008-06-05 14:37:55
twist again!
Zmieniony przez - domer w dniu 2008-06-05 14:37:55
-=TWIST AGAIN=-
...
Napisał(a)
Chciałbym to zobaczyć, bo od zawsze słyszałem, że zielona herbata jest żródłem antyutleniaczy, czyli właśnie zabezpiecza przed rakiem, i w związku z tym spożycie jej stale rośnie na całym świecie.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
...
Napisał(a)
JOGGER popieram w 100% zielona herbata jest the best czy na ciepło czy na zimno .
))))

Polecane artykuły