Macie jakies info na ten temat ? Dzieki :)
...
Napisał(a)
Tak sie zastanawiam czy coca-cola light wypłukuje z organiuzmu l-karnityne. Napewno nie jestem jedynym uzależnionym od coca-coli i zastanawiam sie co z tym fantem zrobić. ( nie popijam jej cały dzień - tylko w dużych ilościach na noc)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hmm Coca-Cola na noc? Oj Trzeba to zmienić może i jest Light ale nadal zawiera kalorie których twoj organizm nie zdązy spalić poniewaz pijesz ja duzymi ilościami na noc , gdzie powinno sie z rąsądkiem jesc i pić. Na noc staraj sie tak 30-45 minut przed snem zredókowac wegle do 0 i zazywac tylo białko.
btw L-Karnityna jest słabym suplementem i jezeli nie bnedziesz sie trzymac diety niskoko weglodonawowej i robić dzienie aeroby nie da ci karnityne zadnych efektów lub benda one znikowe.
btw L-Karnityna jest słabym suplementem i jezeli nie bnedziesz sie trzymac diety niskoko weglodonawowej i robić dzienie aeroby nie da ci karnityne zadnych efektów lub benda one znikowe.
...
Napisał(a)
j/w
karnityna to słaby spalacz.
pamietaj o diecie wysokobialkowej i aerobach
ostani posilek powinien byc tylko białkowy
zamiast karnityny kup fat burnera
nie ejdz na noc.najwyzej 45min przed snem
cola ma duuuzo kalorii,co w przypadku redukcji nie jest wskazane
karnityna to słaby spalacz.
pamietaj o diecie wysokobialkowej i aerobach
ostani posilek powinien byc tylko białkowy
zamiast karnityny kup fat burnera
nie ejdz na noc.najwyzej 45min przed snem
cola ma duuuzo kalorii,co w przypadku redukcji nie jest wskazane

...
Napisał(a)
Ultra Ripped aeroby zmniejszenie weglowodanów i tłuszczyw diecie
btw brak słodyczy

btw brak słodyczy

...
Napisał(a)
I serio taka dobra ? Lepsza od L-karnityny . Są jakies skutki uboczne ?
...
Napisał(a)
Ja mam UR na efidrynie czyli jest to silnym środkek , fakt nie tak silny jak Therma Pro With Ma hung ,ale zawsz to coś
. L-karnityna jest słabym środkiem. To jest troche tak im środek bardziej bezpieczny tym słabiej działa na ciebie i na odwrót.
Treaz sa Ultra Ripped bez efki nie probowałem sam ale pewnie jest podobny ze skutecznościa do fat burnerów.

Treaz sa Ultra Ripped bez efki nie probowałem sam ale pewnie jest podobny ze skutecznościa do fat burnerów.
...
Napisał(a)
No jest mniej skuteczniejszy od tej z efka ale nie ma nad czym płakać 

Polecane artykuły