SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Czy warto trenowac 2 razy w tyg bic?

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1867

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1185
Mozliwe ze juz było te pytanie ale chciałbym sie dowiedziec bo niemoge znaleśc np. trenowac bic w teke dni
poniedzilek - wolne
wtorek- klata,bic
środa-wolne
czwartek-triceps,plecy
piątek-wolne
sobota-nogi,barki,bic
niedziela- wolne
co otym myslicie ?? pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 628 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15314
Jeżeli masz krótki starz to nie ma sensu narazie kombinować.

Najpierw szukaj i czytaj potem pytaj.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 71 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1473
sam biceps? jak juz chcesz miec konkretna lapke to rob ja cala - biceps+triceps 2x/tydzien ale to tylko przy ekstra ulozonej i trzymanej diecie.No i oczywiscie regeneracja.Chyba ze chcesz rozlozyc ilosc serii na te dwa dni i robic ich tyle co normalnie a dac bicepsowi bodzca 2x w tygodniu.To juz robi roznice troszke Sprobuj sobie moze armagedona,to plan z priorytetem na lapki.Powodzenia

Twoje mięśnie nigdy nie mogą byc za duże...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1185
staz mam 2 lata i wlasnie niewiem czy moge juz sobie pozwolic na armadegona ?? jak myslicie ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1137 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13196
No tak ,tyle ,że czytałem to armagedon to raczej dla średnio-zaawansowanych minimum.

Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo

Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 225 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1386
ja robie wszystkie grupy miesniowe 2 razy w tygodniu wedlug treningu michaila i jest luz wczesniej tez tak trenowalem i byly przyrosty, bez kitu, ale najpierw daj plan treningowy do oceny, i diety

ewenement

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

plan na siłe. dobre to?

Następny temat

HST - prosze o pomoc

Sztos