"Pamiętaj o śmierci - ostatnim swym celu, gdzie nie chce iść nikt - a dochodzi wielu."
...
Napisał(a)
hej za 3 miesiace mam 18 lat.... na silowni cwicze od roku mam 17061 chcialbym wziac metanabol wczesniej wspomagalem sie roznymi odzywkami typu bialko, kreatyna ,hmb. mam takie pytania czy nie jestem za mlody na sterydy anaboliczne i boje sie troche skutkow ubocznych mianowicie łysienia ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
MUJ kolega ma prawie 16 lat...i bierze 90kg na lawce na samych odzywkach...izaczol teraz brac metanabol ....ma braC50 KAPSULEK..nic mu nie bd//??co sodzicie o tym////wziosc wiecej?
...
Napisał(a)
wysoki jestes
nie warto brac jest duzo supli na któych mozesz zrobic cuda a saa mozesz tylko sobie "utrudzic" zycie

nie warto brac jest duzo supli na któych mozesz zrobic cuda a saa mozesz tylko sobie "utrudzic" zycie
Siłę człowieka mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.
...
Napisał(a)
i dobrze ze sie boisz
wylysiejsz na bank gino tez dostaniesz bedziesz bezplodny i dostaniesz pryszczy na calej twarzy plecach i barkach w dodatku bedizesz mial cala mase rzostepow ktore bedzie widac do konca zycia a masa ktora przybrales na metanabolu i tak ci cala spadnie bo jakims czasie sskutki uboczne zostana pozatym jestes za mlody

test is the best!
CU IN HELL!!!
http://www.sfd.pl/temat225886
...
Napisał(a)
Heh ja w wieku 19lat miałem 182cm. Tyle miałem wpisane w karcie zdrowia, tyle miałem na badaniach. No i od tego czasu nie mierzyłem sie, zawsze podawałem wzrost 182cm i tyle. Aż kilka dni temu postanowiłem sie zmierzyć. Okazało sie, że mam 186cm
Poważnie
mierzyłem nawet kilkoma miarkami bo nie mogłem sam w to uwierzyć, że po 19nastym roku życia można urosnąć
i to 4cm 

Wiedza jest najlepszym anabolikiem
...
Napisał(a)
Nie warto brac koksow lepiej sobie odpusc
Kaziol - podobnie bylo ze mna zawsze mialem 191 bynajniej tak bylo jak mialem 21lat i rok temu sie zmierzylem i mam 192 zewsze to centymetr a czlowiek teoretycznie rosie do 21 roku wiec ja sam nie wiem jak to zrobilem
Kaziol - podobnie bylo ze mna zawsze mialem 191 bynajniej tak bylo jak mialem 21lat i rok temu sie zmierzylem i mam 192 zewsze to centymetr a czlowiek teoretycznie rosie do 21 roku wiec ja sam nie wiem jak to zrobilem
...
Napisał(a)
ja ogolnie ze wzrostem problemow nie mialem, nawet specjalnie rosnac nie chcialem juz - jak przyszlo troche testa i leczenie tarczycy to znowu pare cm zlapalem (chociaz przez jakis rok mialem stopa i wiekowo juz rosnac nie powinienem) - dokladnie sie nie mierze wiec liczbami strzelac nie bede, ale z 189 sporo skoczylem.
...
Napisał(a)
asdf0r Ha! Ha! jasne moze sie pomylili kto wie musze sie mamy zapytac ile mam lat bo sie pogubilem
...
Napisał(a)
dużo za wczenie
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Polecane artykuły