Szacuny
0
Napisanych postów
161
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2546
Wiem, pewnie jestescie zli, ze znowu o kreatynie ale mam pytanko?
Brałem juz kreatyne na rozne sposoby ale ostatnio kumpel mnie uswiadomil, ze najlepsze efekty osiaga sie biorac tak:
Pierwsze 5 dni 15 g kreatyny rano na pusty zoladek + 15 g glukozy nastepnie przed snem 15 gram kretyny i tyle samo glukozy
Po tych 5 dniach 15 g tuz po treningu kreatyny i tyle samo glukozy
Dziwny sposob brania dlatego prosze was o opinie aha powiem szczerze ze nigdy nie bralem fazy nasycenia i chce sprawdzic ja mi pojdzie a zakupilem sobie kreatyne ultimate nutrition i zastanawiam sie czy zastosowac sie do polecen kumpla czy isc wedlug opakowania gdzie jest napisane ze 20 gram w 4 porcjach przez pierwsze 5 dni co wy o ty myslicie Z GORY DZIEKI I POZDRAWIAM
Szacuny
8
Napisanych postów
870
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10356
Moim zdaniem to nie zabardzo dobry sposub bo organizm moze przyswoic nie wiecej niz okolo 4g jednorazowo... ja kreatyne bralem sporo razy i bralem standardowo 5-7g kreatyny i 30-35g glukozy przed i po treningu. I dobre efekty a takie eksperymentowanie jest bez sensu chyba ze masz duzo hajcu :]
Szacuny
0
Napisanych postów
161
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2546
MRoczek czyli radzisz zebym wzial tak jak na opakowaniu 20 d w czterech porcjach przez 5 dni? aha i co tak duzo glukozy brales sadze ze 20 jest odpowiednia dawka ????
Szacuny
0
Napisanych postów
161
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2546
Zenek w jakim sklepie z odzywkami????? W kazdym hipermarkecie masz delecte za 2 zl za 200 g a nawet i w spozywczym znajdziesz, w aptece tez masz ale drozsza co nie znaczy lepsza ;) U mnie w tesco jest tego pelno ale musze przyznac ze schodzi to jak cieple buleczki heheeehe