Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
867
Bardzo prosiłbym o ocenę diety, którą sam starałem się ułożyć. Co dodać co wyrzucić i co zmienić.
Wzrost:~ 175cm
Waga: 78kg
Cel: Budowa masy mięśniowej+siły
Trenuję 5 razy w tygodniu splitem
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
867
Czyli mogę zacząć ją stosować? A jeśli chodzi o drugie zdanie to nie do końca rozumiem, z moimi rozmiarami powinienem rozpocząć redukcję? Dodam, że waga którą podałem mam na chwile obecną, na czczo jest to ok. 75kg
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
867
Jakoś bardzo gruby nie jestem, tłuszcz gromadzi się na brzuchu i to jest problem, cwiczę 2.5 roku i waga jakoś mocno nie poszła, niedawno zacząłem jeść więcej i dostarczać więcej białka, węgli i tłuszczy, myślisz, że przy 2900 kalorii może mnie mocno zalać?
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
867
Chodzi też o to, że przed długi okres czasu nie byłem w stanie ciężaru zwiększać a czasem nawet widoczny był regres. Odkąd jem więcej ta siła rośnie, ale postanowiłem pójść krok dalej i przestrzegać tej "diety". Chcę być silny ale i zwiększać też masę, chociaż przy 5 dniach treningu dosyć ciężkiego, również jazda na rowerze, ok 30min spaceru z psem i czasem też gra w piłkę, nie powinno chyba mnie podlać.
Szacuny
3421
Napisanych postów
8469
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
407864
Przeczytaj to co Domer wkleił. Jak masz bf powyzej 15% to chęci do robienia masy nie wystarczą. Fizjologii nie przeskoczysz. Będziesz budowal - tłuszcz.
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.