Mój kumpel ma 14 lat i 182 cm wzrostu i 72 kg wagi. Nie ćwiczy regularnie na siłce. Cały czas tylko pompki ciśnie od pół roku. Nic niebierze ani koksu ani suplementów. Bierze na klatę więcej od nas co ćwiczymy już pół roku na siłce. Koleś bierze na klatę 82 kg. Czy ten koleś ma szanse na jakieś kulturystyczne sukcesy??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jasne, że ma szanse. Ale musi zacząć treningi na siłowni, a pompki traktować jako uzupełnienie po treningu klatki. Pompki są dobre na początku, ale jeśli myśli o kulturystyce to za mało. Przy tej wadze wynik na ławce jest bardzo dobry, w dodatku po samych pompkach. Jeśli gość ma takie wyniki po pompkach to sprawdzie co może osiągnąć w pół roku na siłowni. Możliwe że jest dobrze uwarunkowany genetycznie.
Z drugiej strony 14 lat i siłownia, wzrost już ma, więc można spróbować.
Myśle, że coś z niego będzie, byle nie zaczął chlać tak jak ja
Mistrzem się nie bywa, mistrzem się jest.
Z drugiej strony 14 lat i siłownia, wzrost już ma, więc można spróbować.
Myśle, że coś z niego będzie, byle nie zaczął chlać tak jak ja

...
Napisał(a)
Niom teraz koleś ma zacząć chodzić na siłkę osiedlową do mnie. Myśli tesh o kreatynie. Jego wymiary to :
pas: 68
biceps: 35
klata: 108
pas: 68
biceps: 35
klata: 108
...
Napisał(a)
w tym wieku niepowinno sie brać suplementów, jest na to za wczęśnie
Sport jest czymś niesamowitym, jest piękny i niebywale prosty.
Sport jest czymś niesamowitym, jest piękny i niebywale prosty.
"Nikt nie czepia się silnych ludzi" Charles Atlas
...
Napisał(a)
czemu tak sadzisz np jak gosc cwiczy od 13 lat i juz wykorystał max. swoje mozliwosci to powinien kupic przynajmniej biało.
a kreatyne to jeszcze zawczesnie gdzie po 1,5roku cwiczen kreatyne wes
<<<<Jeśli chcesz komuś obić twarz najpierw ją sam musisz nadstawić>>>>
a kreatyne to jeszcze zawczesnie gdzie po 1,5roku cwiczen kreatyne wes
<<<<Jeśli chcesz komuś obić twarz najpierw ją sam musisz nadstawić>>>>
...
Napisał(a)
Niewierze w te jego osiągi i wymiary za nic.Ktoś ci chyba bzdur naopowiadał.Na jego wage i wzrost te wymiary są nieosiągalne.Może on bierze 80 ale na atlasie w co i tak za bardzo mi się niechce wierzyć.Ja na 80 to musiałem się nacharować przy moich warunkach.I jeszcze że na pompkach ma 108 w klacie i 35 w baniaku
Wały ci wciska.Przy jego wadze i bez ćwiczenia to on może mieć najwyżej 95 w kalacie i 30 w baniaku(Wiem to z własnego przykładu

-=SIŁA I WIARA ZROBI ZE MNIE CARA=-
...
Napisał(a)
MOże i zdażają się czasami takie mutanty.Ale moim zdaniem to jest niemożliwe.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dopiero teraz zajarzyłem że to wcale nie twój kumpel tylko ty
W profilu wszystko pisze

...
Napisał(a)
deanomaz- ty sie urodziłes chyba pare dni temu po masz tate urodzeniz 2002.08. nie pamietam dalej
...
Napisał(a)
Moim zdaniem to tu srogie wały cisną
)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Prawdziwe granice ludzkich możliwości
Następny temat