Czas - Totalitarny nadzorca
Każdy może być wielki - trzba tylko chcieć
...
Napisał(a)
Cgłopaki mam takie pytanko. Wczoraj kupiłem sobie kreatyne, ale nie zwróciłem chyba uwagi bo coś mi się zdaje, że kupiłem za mało. Otóż w opakowaniu mam 140 kapsułek. Biore 5 rano na czczo (~5g) i 5 po treningu od razu. W dni bez treningu 5 na czczo. No i z moich jakże skomplikowanych obliczeń wyszło mi, że tygodniowo będe szamał 55 kapsułek czyli da mi to niepełne 3 tygodnie. Dokupić jeszcze jedno opakowanie czy jak? Teoretycznie na pudełku zalecenie jest brać po ~3g ale czytałem wszędzie, że 5 g zresztą koleś w sklepie też mi powiedział żeby tyle szamać. Dokupić drugie takie samo czy może jakieś mniejsze czy co?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
dokup
I zrób cykl na 6-8 tygodni
I zrób cykl na 6-8 tygodni
życie masz do ostatnich chwil więc walcz do ostatniej kropli krwi
...
Napisał(a)
Dokup to samo i wyjdzie ci prawie 6 tyg. wiec lepsze to niz 3
Pozdro

~Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło~
...
Napisał(a)
dokup tyle zeby starczylo ci na 6-8tyg 

www.pajacyk.pl - kliknij nic Cie to nie kosztuje
http://www.sfd.pl/kojot15_reaktywacja_str41__dziennik-t448260-s41.html#post8
...
Napisał(a)
szczerze to przewidywałem cykl nie dłuższy niż 4 tygodnie :P a z innej beczki...czy jeżeli kretka mi zostanie a ja wyjade dajmy na to na oboz sportowy, ale gdzie nie będe miał dostępu do siłku to szamać dalej tą krete czy jak?
a co sądzicie o sposobie:
5g na czczo
5g przed treningiem
3g po treningu
i jeszcze jedno...możliwe jest, że 7 lipca wyjade właśnie...to będzie wyjazd 11 dni. Jest to obóz sportowy więc tak jak wcześniej czy lepiej żreć tam kretke czy zostawić sobie przez te 11 dni i doszamac ją jak wróce + siłka?
Zmieniony przez - Dawid_Fix w dniu 2006-06-04 10:07:13
a co sądzicie o sposobie:
5g na czczo
5g przed treningiem
3g po treningu
i jeszcze jedno...możliwe jest, że 7 lipca wyjade właśnie...to będzie wyjazd 11 dni. Jest to obóz sportowy więc tak jak wcześniej czy lepiej żreć tam kretke czy zostawić sobie przez te 11 dni i doszamac ją jak wróce + siłka?
Zmieniony przez - Dawid_Fix w dniu 2006-06-04 10:07:13
...
Napisał(a)
5 g na czczo
5g po treningu i bedzie git
To 3 g przed terningiem jest zbedne
5g po treningu i bedzie git

To 3 g przed terningiem jest zbedne

...
Napisał(a)
jezeli wczoraj kupiles ta kretke to wogule jej nie ruszaj na razie zostaw jak wrocisz z obozu to sobie wtedy ja skonumujesz bo 4 tyg to bez sensu . pozdro
...
Napisał(a)
możesz zmniejszyć dzienną dawke i spożywać 2-3 gramy.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
...
Napisał(a)
no wlasnie dzis juz zaczalem brac. pierwsz porcja poszla rano
no i chciałbym zaznaczyć że ta metoda 5-5-3 to zaczerpnięta z kompedium wiedzy jakim jest sfd :P i tak patrząc cykl trwałby 5 tygodni skoro zacząłem dziś
Zmieniony przez - Dawid_Fix w dniu 2006-06-04 11:00:03
no i chciałbym zaznaczyć że ta metoda 5-5-3 to zaczerpnięta z kompedium wiedzy jakim jest sfd :P i tak patrząc cykl trwałby 5 tygodni skoro zacząłem dziś
Zmieniony przez - Dawid_Fix w dniu 2006-06-04 11:00:03
...
Napisał(a)
raz bralem kreatyne wlasnie takim dawkowaniem:
5g na czczo
5g przed treningiem
3g po treningu
duzo masz rozwiazan...
mi tam pasowalo
5g na czczo