Mam 16 lat waze 65kg moj wzrost to ok 180, od tego roku tak sobie zaczalem cwiczyc w piwnicy chantelkami , robie 3 cwiczenia po 3 serie kazde ( Biceps-1 cwiczenie, Triceps Jedno i na barki tez jedno, czasami robie nogi) Ostatnio opuszczalem te moje treningi ale teraz chcialbym juz serio co drugi dzien cwiczyc.Przychodze z pytaniem bo chce nabrac masy ciala troche zeby mnie wiecie "przybylo" Czy przy takich treningach(na takie pozwala mi mala piwnica i sprze)t Moge brac Carbo ? Slyszalem ze to sa Weglowodany na mase wlasnie.
Mam 16 lat waze 65kg moj wzrost to ok 180, od tego roku tak sobie zaczalem cwiczyc w piwnicy chantelkami , robie 3 cwiczenia po 3 serie kazde ( Biceps-1 cwiczenie, Triceps Jedno i na barki tez jedno, czasami robie nogi) Ostatnio opuszczalem te moje treningi ale teraz chcialbym juz serio co drugi dzien cwiczyc.Przychodze z pytaniem bo chce nabrac masy ciala troche zeby mnie wiecie "przybylo" Czy przy takich treningach(na takie pozwala mi mala piwnica i sprze)t Moge brac Carbo ? Slyszalem ze to sa Weglowodany na mase wlasnie.
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jedz jak facet, planuj dokładnie spulementację, trenuj mądrze, a staniesz się wielkim sk***yyysynem. A jak nie to zaproś na noc dziewczynę i będziesz szczęśliwym człowiekiem...
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Moze byc i tak.

A nie warto kupowac to Carbo ? Lepiej sobie banana zjesc po treningu ? Ale jak by co to smialo moge brac to.Carbo ?
nie wiem czym się sugerujesz, że 'odżywka węglowodanowo-białkowa jest 'lepsza'
J/W
Carbo to nie jest po prostu cukier sklepowy + do autora, przyłóż się do odpowiedniego żywienia - bo to fundament całego procesu.
Myślisz że proch sprawę załatwi, napisałem Ci lepiej wyjdziesz jak 2 banany zjesz
Bedzie.z.tym problem bo u mnie nikt ryzu nie lubi , a czy bede mial czas tak robic sobie.
Postaram Przylozyc sie do odpowiedniego zywienia, ale czy moglby mi ktos wytlumaczyc co powinienem jesc ile kiedy itd ?