Przymierzam sie do pierwszego cyklu kreatynki, mam 19lat, 80kg wagi przy 190cm wzrostu, trenuje 3 razy w tygodniu od jakis 6miesiecy
Tak sobie poczytalem FORUM i wydumalem cos takiego:
Rano wstaje biore 2 gramy kreatyny i popijam 50gramami glukozy, po 15 minutach 5 gram glutaminy , po 20 minutach 50gram gainerka i 10 gram białka, koło południa 50 gram gainerka, po treningu 4 gramy kreatyny i 50 gram glukozy do popicia, po 15 minutach 10 gram glutaminy i po 20 minutach 70 gram gainera i 15 gram białka, na noc 30-40 gram samego białka. Tylko nie za bardzo wiem jak to brac w dni nietreningowe ?
- Kreatyna: OLIMP CREAPURE PYRUVATE; 200 kaps 111,00zł ( ile gram jest w jednej kapsulce bo to nie jest nigdzie napisane? moze jest jakas lepsza kreatyna)
- Glutamina: OLIMP MICRONIZED L-GLUTAMINE POWDER; 400g 89,00zł
- Glukoza: Delecta :)
- Bialko: Ovopol
- Gainer: SMP
A teraz pare pytan:
1. Czy Glukoze i Glutamine mieszac z woda ?
2. Gainerek i Bialeczko na mleku ?
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi
Tak sobie poczytalem FORUM i wydumalem cos takiego:
Rano wstaje biore 2 gramy kreatyny i popijam 50gramami glukozy, po 15 minutach 5 gram glutaminy , po 20 minutach 50gram gainerka i 10 gram białka, koło południa 50 gram gainerka, po treningu 4 gramy kreatyny i 50 gram glukozy do popicia, po 15 minutach 10 gram glutaminy i po 20 minutach 70 gram gainera i 15 gram białka, na noc 30-40 gram samego białka. Tylko nie za bardzo wiem jak to brac w dni nietreningowe ?
- Kreatyna: OLIMP CREAPURE PYRUVATE; 200 kaps 111,00zł ( ile gram jest w jednej kapsulce bo to nie jest nigdzie napisane? moze jest jakas lepsza kreatyna)
- Glutamina: OLIMP MICRONIZED L-GLUTAMINE POWDER; 400g 89,00zł
- Glukoza: Delecta :)
- Bialko: Ovopol
- Gainer: SMP
A teraz pare pytan:
1. Czy Glukoze i Glutamine mieszac z woda ?
2. Gainerek i Bialeczko na mleku ?
--------------------
PozdRawiaM
DareecKi