CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Czy można ćwiczyć na antybiotyku?

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 365

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 167
Mam duży tradzik i dermatolog przypisala mi antybiostyk augmentin na 2 tygodnie i nie wiem czy moge na nim cwiczyc i czy w ogóle ma to sens
(nie przechodzilem i nie przechodzę żadnej choroby)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17789 Napisanych postów 133089 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1465430
Można trenować, nic nie stoi na przeszkdozie jak się dobrze czujesz.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6349 Napisanych postów 78318 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 768715
Przede wszystkim, na przyszłość, sugeruję tego typu kwestie konsultować z lekarzem specjalistą, który zlecił Tobie stosowanie tego antybiotyku. Dość dziwne wydaje się to, że byłeś u lekarza i nie dostałeś istotnych kwestii, czy warto stosować w tym czasie probiotyki, osłonę żołądka, czy można trenować, itp. Zawsze możesz zamówić konsultacje online i dopytać te kwestie. Osobiście nie znam antybiotyku, którego stosownie bym wykluczało aktywność fizyczną. Szczególnie w sytuacji, gdy nie jesteś chory i osłabiony, jak w przypadku grypy. Nawet stosując izotek jak najbardziej można trenować.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Lubrykant - jaki wybrać?

Następny temat

Dyskomfort w barku podczas wyciskania hantli leżąc

Alldeynn
Polecane artykuły