...
Nie wiem do jakiego tematu dać
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Na pewno zbudowanie fajnej sylwetki wzbudza respekt odruchowo, przynajmniej ja tak to widzę, a im ktoś jestwiększy, tym trudniej go ignorować, jak przechodzi przez ulicę
1
Siła ponad wszystko.
...
Napisał(a)
Na pewno ludzie nie przechodzą obojętnie obok osoby dobrze zbudowanej, jeżeli wyróżniasz się z tłumu to zwracasz uwagę innych, a szczególnie widoczne to jest latem czy na plaży/basenie. Natomiast najważniejsze w tym wszystkim jest to żebyś Ty czuł się dobrze, czuł się pewnie i był szczęśliwy, wtedy bez względu na sylwetkę, czy duży, czy mały ale "porobiony" czy po prostu jakbyś "coś ćwiczył" to będziesz lepiej się czuł w świecie, bo mam wrażenie że może Ci o to chodzić. Jak będziesz się dobrze czuł w swoim ciele to wzrośnie Twoja pewność siebie a jak wzrośnie Twoja pewność siebie to też inaczej ludzie będą do Ciebie podchodzić i Cię traktować
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
To jak ludzie do ciebie będę podchodzić i jak cię traktować, zależy od tego, co masz w głowie, a nie od wyglądu zewnętrznego
Polecane artykuły