m4rCin dzięki.W takim razie zrobie sobie 1 tydz. takieko lajcikowego ćwiczenia w domu-tzn. pompki,podciąganie na drążku ew. brzuszki a ten drugi tydz. to będe robił tylko pompeczki bo warunków nie bedzie.Tylko troche gorzej będzie z tym piciem

Ale jakoś to wytzrymam tzn. moje mięśnie musza to wytrzymac
Czyli dieta jak bedzie ok to nie powinno być spadków?Ew. minimalne?I czy podczas takiej regeneracji mięśnie także rosna

? czy ze względu ze nie dostaja żadnego bodźca do treningu lecz tylko odpowiednie pożywnienie ulegają zastojowi?
LukaszF
Twoja wypowiedź wydaje sie smieszna
1)Proponuje abyś jescze raz przeczytał to co napisałem.Kto tu mówi ze ja ćwicze codziennie

?Napisałem tylko ze robie aeroby codziennie jak to w treningu na rzeźbe przystało
2)smiejesz sie że okres regeneracji nazwałem cyklem regeneracyjnym.No to ty chyba niewiesz do końca jak powinna przebiegać odpowiednia regeneracja i dlaczego mozemy nazywać ją cyklem regeneracyjnym
3)Dałes mi tutaj rozpiske jak ćwiczyć-to świadczy o twoim braku wiedzy na temat kulturystkyki.Bo jak wiesz zaznaczyłem że ćwicze na rzeźbe a ty mi radzisz ćwiczyć 3 razy w tyg. po 1,5 godz.I jakby śmiejesz sie ze mnie-niewiem nawet na jakiej podstawie

Patrz nizej
Trening na rzeźbę-tutaj zalecana jest większa liczba treningów(nawet do 6 tygodniowo)-każdą grupę mięśniową trenujemy nawet 2 razy w tygodniu.Dobre połączenie to wykonanie po treningu siłowym treningu aerobowego(30-45 minut).
4)patrząc na twój wiek domyślam sie jaki mozesz mieć staż
Proponuje abyś na poczatku zapoznał sie z lektura
http://www.kulturystyka.pl/atlas/ i potem doradzał użytkownikom tego forum bo mozesz jeszce kogoś wprowadzić w błąd
to tyle....
aha i bez obrazy