Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
829
Mam pytanie czy jak brałem sterydy to będa na mnie działac jeszcze odżywki???? Wziołem 100 metki i 5 prolongatum to było 1.5 miecha w tył Teraz chcę wziąć przed kolejnym sterydowym cyklem który planuje w lutym tribulus i coś do niego ale nie wiem zabardzo co??? proszę o pomoc !!! Co wziąć do tribulusa żeby coś ruszyło DZIĘKI!!!!!!!!!!!!1
POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE WIEDZIAŁEM CZY TO PYTANIE ZADAĆ W DZIALE doping CZY SUPLEMENTACJA
WYBRAŁEM SUPLEMENTACJE BO TO PYTANKO O ODŻYWKI !! czy dobrze zrobiłem???????
Szacuny
3
Napisanych postów
134
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3760
Chlopie ja to bym ci radzil nastepnym razem zrobic cykla ale mass gain i kreatyna (Zdrowo, bezpiecznie , duzo massy) ,tylko nie zapomnij o diecie ok 7 posilkow dziennie i woda . Gwarantuje ci ze jezeli wszystko w pozadku bedzie z twojo dieto i cwiczeniami to rozstepow az dostaniesz tak bedziesz szybko rosl .
A sterydy to jak chcesz juz tak brac to za pare lat, naprawde teraz nie warto ,przedewszystkim dieta ,cierpliwosc, i dozenie do celu to so prawdziwe sterydy :)ktore uzalezniajo i to duzo .
Rob co chcesz ,twoje zdrowie ja tylko doradzilem .
Szacuny
0
Napisanych postów
39
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
829
ZADAŁEM PYTANIE CZY BĘDĄ NA MNIE DZIAŁAĆ ODŻYWKI nIKT MI NIE ODPOWIEDZIAŁ KONKRETNIE . mass-gain to najgorsze g**** a kreatyna nie przynosiła jak dla mnie efektów Brałem ją w połączeniu z mass gain i nic rozumiesz nic !!! Brałem kretke hmb gainery bcaa i nie powiem cos urosłem ale suple przestały na mnie poprostu działać kretka to prawie nigdy nie przynosiła efektów Na suplach przybyło mi 12 kg i 5 cm w łapie
Cwicze 2 lata przez 1.5 roku brałem różne suplementy wydałem na nie dużo kasy
Gdy zaczynałem ważyłem 58 kg w łapie miałem 28 na klate 45 1 raz
to co zrobiłem przez ponad rok na suplach czyli te 12kg masy zrobiłem w miesiąc na koksie Poprzez to odzyskałem wiare że moge urosnąć Nie zamieżam koksować non stop będę teraz brał odżywki i jak będą przynosić efekty to zrezygnue z koksu
Zadałem proste pytanie a wy mi prawicie morały żebym spróbował kretki i mass gaina i że po koksach wyciskam 90 kg
mass gaina to sobie w d-u-p-e wsadżcie bo wiem co to za g****!!!!
jak sie znacie na rzeczy to odpowiedzcie !!JEST SZANSA ŻE ZADZIAŁAJĄ CZY NIE ????????