I mam pytanie czy kreatyna nie zahamuje wzrostu, ponieważ ja cały czas jeszcze rosnę. Wyczytałem na jednym forum, że może, a na innym, że nie to jaka jest prawda??
...
Napisał(a)
Witam, mam 17 lat ważę 50kg wzrost 174. Chciałbym trochę przypakować kupiłem sobie mass xxl i ćwiczyłem trochę, ale efektów jako takich nie widać. Słyszałem, że branie kreatyny w połączeniu z białkiem są szybsze efekty + dieta.
I mam pytanie czy kreatyna nie zahamuje wzrostu, ponieważ ja cały czas jeszcze rosnę. Wyczytałem na jednym forum, że może, a na innym, że nie to jaka jest prawda??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- czy mozna brać bcaa z kreatyną
- Jaką Kreatynę stosować na początku ?
- FAQ: Odżywki i suple a początkujacy. by Boguc
- kreatyny połączenia fuull wypas->artykuł sprawdz koniecznie!!
- TEST - RYWALIZACJA >>> OLIMP MASSACRA <<< Pietruch88 vs Skorup pods.str.42-43
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ułóż porządną dietę, kreatyna jeszcze nie dla ciebie,to nie prawda
Zapomnij o jutrze, Bóg drwi z naszych planów.
...
Napisał(a)
pawel1234qWitam, mam 17 lat ważę 50kg wzrost 174. Chciałbym trochę przypakować kupiłem sobie mass xxl i ćwiczyłem trochę, ale efektów jako takich nie widać. Słyszałem, że branie kreatyny w połączeniu z białkiem są szybsze efekty + dieta.
1. ćwiczyłeś ale bez diety, a mass xxl to jej uzupełnienie
a fakt na diecie wyjdziesz NAJLEPIEJ .. ale piszesz kompletne przeciwności.. białko + gainier to nic innego jak żarcie.. gorszej jakości
2. kreatyna nie zahamuje wzrostu... ale też nie widzę sensu jej stosowania w Twoim przypadku - zero podstaw
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
To w takim razie moglibyście pomóc w ułożeniu diety najlepszej dla mnie ?? I jakie są najlepsze ćwiczenia, aby w miarę szybko przypakować?? Mam do dyspozycji sztangę i hantle.
...
Napisał(a)
zapraszam do działów - "Odżywianie" i "Trening w domowych warunkach" - tematy podwieszone
Pomogłem? PRZYZNAJ SOGA :D !
Polecane artykuły