SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Czy bede wyglądał tak samo jeżeli będe tyle ważył?

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1078

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11125 Napisanych postów 51318 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Ten facet ma 191 cm i waga 92 kilo. Ja ważę 73 kilo i mam 191 ponad. Facet ma z Bmi 24 cos ja mam 20,20. Czy jesli zwieksze bmi do 24 w postaci tkanki tluszczowej to bede wygladal podobnie?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1569
To moja

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14593 Napisanych postów 52748 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 398598
Witaj,
Na twoje pranie nie da się odpowiedzieć w sposób tak lub nie. To pytanie trzeba by kierować do wróżki.
Poza tym dlaczego chcesz wyglądać jak ten facet? W jego sylwetce nie ma nic ciekawego

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1569
Ponieważ chce miec wieksze obwody ciala na calym ciele do 24,99 bmi, bo wyglądałbym nie za chudo a w sam raz. Nie wyróżniał bym się wyrzeźbioną po latach klatą, sześciopakiem i bickiem, nie musze tego miec tylko abym poprostu przytył i był masywniejszy. Ten pan ze zdjęcia o kim mowa to James Phelps. Nie widac u niego zadnych zarysów miesni np.na ramionach, ale przez to, ze ma górną granice bmi jego ramiona i np barki są pelniejsze masywniesze. Ja aktualnie mam bmi 20,20.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17672 Napisanych postów 131618 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1458077
Niestety tkanki tłuszczowej nie zwiększysz na całym ciele równomiernie, możliwe że pójdzie wszystko w brzuch i cycki na klacie i będzie wyglądał fatalnie.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14593 Napisanych postów 52748 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 398598
A nie chcesz wyglądać lepiej?

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Jesteś szczupły - należy wobec tego dobudować parę kg masy mięśniowej.
Czas się wziąć za przemyślany trening i odpowiednią strategię żywieniową.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Resveratrol

WHEY premium