SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Cześć, pierwszy cykl, który źle zacząłem. I czy teraz dobrze robię?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1838

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 297 dni Na forum 297 dni Przeczytanych tematów 117
Witam,
Zacząłem cykl byle jak po prostu dostałem od kumpla Sustan 3 buteleczki i zacząłem ładować jedną butle 1 ml co tydzień potem druga butla zeszla 2 ml, co tydzien.
Zacząłem mieć skutki uboczne czyli sutki mi mega urosły i zaczęły być wrażliwsze.
Pogadałem z kimś obeznanym w temacie. Kazał mi zrobić badania, a Sustan odstawić i zastąpić cypio/enan i do tego nolvadex caly czas na skutki uboczne.
W badaniach wyszło mi, że mam 3 krotnie wyj**ane estry itd. Badania mogę załączyć.
I teraz tak zacząłem cykl z cypio + nolvadex.
12/06 zaczalem cykl 2 ml na start enan, potem
16/06 1,5 ml
19/06 1,5 ml
22/06 1,5 ml
Takie 3 ml w tyg, ale jakoś czuję sie osłabiony.
Nie wiem czy mam coś dodać ani jak ma wyglądać pierwszy cykl.
Proszę o pomoc dodam, że 10 lat temu jakoś z 4 lata ćwiczyłem nałogowo, potem pojawił się alkohol używki, odwyki i nie raz miałem słabe wyniki wątrobowe w tym ostre zapalenie trzustki. Od jakichś 2 lat ćwiczę, ale coś bez szału, daje sobie wycisk, biorę też tabletki na uspokojenie, ale nie mogę dać z siebie 100% na siłowni. Też nie wiem czy odpowiednie aplikuje towar. Odczuwałem ostatnio jakby spadem libido od dluzszego czasu.
mam 31 lat 86 kg i 170 cm.
Proszę o pomoc kogoś kto ma pojęcie o tym, bo ja nie za bardzo jestem w temacie, a chcę nabrać siły.
Od tygodnia jestem ojcem przyda się w robocie.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 297 dni Na forum 297 dni Przeczytanych tematów 117
Załączę jeszcze to.
Dodam, że odczuwam straszny niedobór sił, wątpię, że to tylko zasługa krótkiego snu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 3831 Napisanych postów 18870 Wiek 50 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 207598
Wszystko zle, zacznij od uzuplenienia i wklejenia tu ankiety dzialu.

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12413 Napisanych postów 161809 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1239905
Witaj!
Przede wszystkim przed cyklem warto wykonac podstawowe badania hormonalne, jak i przeglad zdrowka, aby dowiedziec sie, czy w ogole mozemy na taki cykl wejsc... Pozniej dopiero mozna planowac. Niestety to nie przedtreningowka, ktora nam nie podpsuje i mozemy z niej zrezygnowac bez konsekwencji. ALe mleko sie juz rozlalo.

Daj pelne info:
https://www.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html

zmiana testosteronu na inny ester nic tutaj nie pomoze, dzialanie bezsensu. Zalatw sobie exemestan jeszcze na estradiol. Trzymaj sie stalej dawki testa, aby nie robic hustawki hormonalnej.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dziękuj Wam za odpowiedź, Tobie szczególnie Tomku. Jestem trochę bardzo wystraszony. Nie wiem, co teraz mam kurde zrobić skoro tak jak mówisz mleko się rozlało...
Słuchajcie chciałem nabrać sił przed narodzinami dziecka staż od lutego poprzedniego roku, dość intensywne treningi.
Wcześniej sporadyczne treningi głównie na odwykach. Ponad 10 lat picia i tułacia się po odwykach i szpitalach, stąd rozwalona wątroba i trzustka.
Mam niepełnosprawność. Mianowicie niedowład prawostronny (porażenie mózgowe dziecięce), dlatego ręka oraz noga są nieco krótsze i wiele słabsze.
Kurde już zamieniłem środek i od 12.06 zrobiłem 3 zastrztyki, co tydzień. A od 22.06 co 3 dni 1,5 ml enantatu z androchem.
Czuje sie troche lepiej.
Nie wiem ile miałem testosteronu przed braniem :( Na pewno był niedobór od leków uspokajających i po takim piciu czułem totalny brak mocy i chęci na sex dlatego zdecydowałem się potrenować i wejść na cykl, żeby sen miał silniejszdgo ojca. Teraz nie pije i tego się trzymam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Mały ma już 3 tygodnie teść chyba dobrze działa starałem się codziennie po jednej partii robić.
Teraz zaczalem prace od pon. nie mialem sily cwiczyc pracuje bez przerwy z weekendami dopiero dzis zrobilem klate i mam nadzieje, ze bede mial sile robic treningi w tyg TZN NA PEWNO BEDE MUSIAL ROBIC.
Zatem teraz
1. WIEK:31
2. WAGA:86
3. WZROST: 169
4. WYMIARY:
-biceps:38
-klatka:110
-udo:58
-talia:101
5. STAŻ NA SIŁOWNI: przed piciem cwiczylem nalogowo kilka dobrych lat, bylem na prawde w olimpijskiej kondycji
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: sila i wytrzymalosc
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: sprawdze w tyg
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): raczej mam tendecje do tycia
13. STAN ZDROWIA: sredni w sensie watroba, trzustka, slabe wyniki, ale odkad nie pije jest lepiej.
MARTWIE SIE TROCHE BO MAM ZWIEKSZONE SUTKI. BIORE TYLKO ENAN 1,5 I NOLVADEX 2 TABSY na dzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: raczej brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): slaba/srednia
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 100 kg teraz
-martwy ciąg: nie wiem, ale koło 100?
-przysiad, nie robię przysiadow ze sztanga na plecach bo nie potrafie zlapac sztangi rekoma przez niedowlad zza plecow
po prostu robie przysiady trzymajac kilkanascie kilo w rekach
mysle jak wam wrzucic tu zdjecie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
CHCIALBYM DOKONCZYC cykl i zrobic normalny odblok tylko nie mam pojecia co brac i zaczynam panikowac badan tez przed nie zrobilem, zaluje, ze wzialem, ale czasu nie cofne, wiec chcialbym, zebyscie mi pomogli wykorzystac jak najlepiej cykl.
Jestem trochę spasiony, teraz przez robotę pewnie schudnę.
Czuję na prawdę brak mocy ogólnej, a teść mi trochę pomaga.
Panie Tomku nolvaadex nie jest na zmniejszenie?
Potrzebuję exemestan? Jeśli to ma związek z sutkami to na prawdę się zwiększyły i nieco mnie zawstydzają chciałbym umniejszyć ten efekt.
wrzucam zdjęcia

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ah i nigdy nie robiłem cyklu oraz nie mam diety staram się jeść zdrowo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Muszę wiedzieć czy coś dobrać czy coś zrobić inaczej. Ogólnie nie wiem, co mam robić. Chcę tylko dokończyć cykl i wyciągnąć z niego jak najwięcej, niwelując przy tym skutki uboczne w miarę możliwości.
Tak na prawdę nie wiem, co w ogóle robić... oprócz tego, że muszę trenować.
Martwią mnie te estry. Te sutki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
zalaczam zdjecie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

czy Ketokonaozl mozna stosowac jako bloker Kortyzolu?

Następny temat

Doping

WHEY premium