Zacząłem cykl byle jak po prostu dostałem od kumpla Sustan 3 buteleczki i zacząłem ładować jedną butle 1 ml co tydzień potem druga butla zeszla 2 ml, co tydzien.
Zacząłem mieć skutki uboczne czyli sutki mi mega urosły i zaczęły być wrażliwsze.
Pogadałem z kimś obeznanym w temacie. Kazał mi zrobić badania, a Sustan odstawić i zastąpić cypio/enan i do tego nolvadex caly czas na skutki uboczne.
W badaniach wyszło mi, że mam 3 krotnie wyj**ane estry itd. Badania mogę załączyć.
I teraz tak zacząłem cykl z cypio + nolvadex.
12/06 zaczalem cykl 2 ml na start enan, potem
16/06 1,5 ml
19/06 1,5 ml
22/06 1,5 ml
Takie 3 ml w tyg, ale jakoś czuję sie osłabiony.
Nie wiem czy mam coś dodać ani jak ma wyglądać pierwszy cykl.
Proszę o pomoc dodam, że 10 lat temu jakoś z 4 lata ćwiczyłem nałogowo, potem pojawił się alkohol używki, odwyki i nie raz miałem słabe wyniki wątrobowe w tym ostre zapalenie trzustki. Od jakichś 2 lat ćwiczę, ale coś bez szału, daje sobie wycisk, biorę też tabletki na uspokojenie, ale nie mogę dać z siebie 100% na siłowni. Też nie wiem czy odpowiednie aplikuje towar. Odczuwałem ostatnio jakby spadem libido od dluzszego czasu.
mam 31 lat 86 kg i 170 cm.
Proszę o pomoc kogoś kto ma pojęcie o tym, bo ja nie za bardzo jestem w temacie, a chcę nabrać siły.
Od tygodnia jestem ojcem przyda się w robocie.