Od kilkunastu lat rejestruję się na tym forum i w końcu nadszedł ten moment :)
Mam na imię Bartek, mam 31 lat (1993 rok), jestem z Zakopanego.
Od podstawówki bawię się sportem amatorsko, raz mocniej, raz delikatniej.
Mam 187 wzrostu. Moja waga przy tym wzroście wahała się pomiędzy 69 a 137,5 kg.
Sportem zacząłem się zajmować próbując schudnąć. Od małego miałem nadwagę, która z czasem zamieniła się w otyłość.
Bardzo łatwo tyję, ciężko chudnę, łatwo mi się buduje masę tłuszczową, mięśniową i ogólnie siłę.
W wieku 16 lat zacząłem uczęszczać do siłowni, gdzie bawiłem się sportem. Trenuję cały czas z 3 przerwami ok pół roku. Pierwszy cel na siłowni- schudnąć, kolejne po nieudanych próbach, nabrać siły, masy, aktualnie bawię się sportem dla zdrowia i dlatego, że lubię już we własnej prostej małej siłowni, łącząc normalne życie rodzinne i zawodowe wraz z kilkoma w tygodniu treningami amatorskimi.
Moim aktualnym celem jest dobre samopoczucie, sprawność i dążenie do lepszego zdrowia niż miałem kiedykolwiek. Łączę dietę, trening, regenerację tak by pogodzić pracę, dom, rodzinę z formą treningu, którą lubię i po której dobrze się czuję.
Prócz treningów siłowych w różnych formach: treningi z własną masą ciała, treningi fbw, push pull legs, treningi dzielone, bawię się też w bieganie, rower, rower stacjonarny, spacery, chodzenie po górach. Raczej nie lubię uczestniczyć w sportach drużynowych.
Na forum zarejestrowałem się, by dzielić pasję, dowiedzieć się czegoś nowego, dać coś od siebie, oraz nie zamykać się tylko na własne doświadczenia.
Zmieniony przez - bazwsz93 w dniu 2024-08-26 23:40:56