SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Cześć! Nowy użytkownik ;)

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 200

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3 Na forum 16 dni Przeczytanych tematów 76
Cześć wszystkim.
Od kilkunastu lat rejestruję się na tym forum i w końcu nadszedł ten moment :)

Mam na imię Bartek, mam 31 lat (1993 rok), jestem z Zakopanego.
Od podstawówki bawię się sportem amatorsko, raz mocniej, raz delikatniej.
Mam 187 wzrostu. Moja waga przy tym wzroście wahała się pomiędzy 69 a 137,5 kg.

Sportem zacząłem się zajmować próbując schudnąć. Od małego miałem nadwagę, która z czasem zamieniła się w otyłość.
Bardzo łatwo tyję, ciężko chudnę, łatwo mi się buduje masę tłuszczową, mięśniową i ogólnie siłę.

W wieku 16 lat zacząłem uczęszczać do siłowni, gdzie bawiłem się sportem. Trenuję cały czas z 3 przerwami ok pół roku. Pierwszy cel na siłowni- schudnąć, kolejne po nieudanych próbach, nabrać siły, masy, aktualnie bawię się sportem dla zdrowia i dlatego, że lubię już we własnej prostej małej siłowni, łącząc normalne życie rodzinne i zawodowe wraz z kilkoma w tygodniu treningami amatorskimi.
Moim aktualnym celem jest dobre samopoczucie, sprawność i dążenie do lepszego zdrowia niż miałem kiedykolwiek. Łączę dietę, trening, regenerację tak by pogodzić pracę, dom, rodzinę z formą treningu, którą lubię i po której dobrze się czuję.

Prócz treningów siłowych w różnych formach: treningi z własną masą ciała, treningi fbw, push pull legs, treningi dzielone, bawię się też w bieganie, rower, rower stacjonarny, spacery, chodzenie po górach. Raczej nie lubię uczestniczyć w sportach drużynowych.

Na forum zarejestrowałem się, by dzielić pasję, dowiedzieć się czegoś nowego, dać coś od siebie, oraz nie zamykać się tylko na własne doświadczenia.

Zmieniony przez - bazwsz93 w dniu 2024-08-26 23:40:56
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99817 Napisanych postów 370866 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1688577
Witamy serdecznie

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33903 Napisanych postów 23875 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 279629
Witamy :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sesja fotograficzna.

WHEY premium