Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
151
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3048
1.. WIEK: 34
2. WAGA: 102
3. WZROST: 187
4. WYMIARY:
-biceps: 42
-klatka: 119
-udo: 65
-talia: 102
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 17lat
6. DIETA:
-białko: 2,3
-węglowodany: 1,9
-tłuszcz: 0,7
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: ostatnie 10lat
8. TRENING: 4 w tyg.
9. CEL CYKLU: suchy mięsień i lepszy zarys mięśni
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: test enan solo od listopada 2023 do teraz
11. POZIOM BF%: 22
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tycie
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
susta 250 adelphi research
tura adelphi research 10mg
Cześć wszystkim planuje cykl od jutra susta 250 poniedziałek i 250 czwartek , co daje na tydzień 500 ,turanabol 50mg dziennie co daje na tydzień 350mg, plan jest taki żeby pociągnąć to do końca sierpnia dodali byście coś do tego podczas cyklu? Dodam że od listopada waliłem enana raz w tygodniu.
Szacuny
2
Napisanych postów
151
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3048
Witam przedstawię szybko sytuację od lutego nic nie waliłem towaru , wcześniej teść 1ml na tydzień non stop leciał sam, nie miałem możliwości się odblokować czy zrobić badań w trakcie cyklu było przybijane hcg raz na miesiąc 5000j rozbite na dwa strzaly. Moje pytanie jest następujące jeżeli chcę teraz dalej ciągnąć samego teścia 1ml na tydzień czy muszę brać clomid czy poprostu jak już skończę brać cokolwiek to biorę cloma ewentualnie inne sermy i hcg? Czy teraz jeżeli zaczne wbijać teścia to lepiej zrobić badania i jeżeli coś nie jest w widelkach to wyregulować proszę o pomoc bo nigdy nie miałem takiej sytuacji a miałem taką sytuację w życiu a nie inną. Pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
151
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3048
Czyli myślicie że przy dobrze dopiętej diecie i treningach kickboxingu 2x i 4x silka + dodam że mam duży ruch w pracy robię nawet 15km dziennie, wcześniej 3lata praktycznie nic nie robiłem dlatego to wygląda tak a nie inaczej, na tym cyklu bardziej mnie zaleje niż się zbije? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Szacuny
2
Napisanych postów
151
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3048
Wiadoma sprawa wszystko jasne czy takie dawki jakie podalem w pierwszym poście są spoko czy coś byście zmienili, hcg w trakcie coś bić czy dopiero na sam koniec?
Szacuny
2
Napisanych postów
151
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3048
Cześć panowie właśnie w czwartek wale ostatni strzał susty, zamierzam dalej kontynuować sam test enan 500mg tydzien do końca roku, co jaki czas profilaktycznie przybijać hcg i w jakich dawkach jeżeli ktoś mógłby mi podpowiedziec.