TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Cykll

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 665

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 151 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3048
1.. WIEK: 34
2. WAGA: 102
3. WZROST: 187
4. WYMIARY:
-biceps: 42
-klatka: 119
-udo: 65
-talia: 102
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 17lat
6. DIETA:
-białko: 2,3
-węglowodany: 1,9
-tłuszcz: 0,7
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: ostatnie 10lat
8. TRENING: 4 w tyg.
9. CEL CYKLU: suchy mięsień i lepszy zarys mięśni
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: test enan solo od listopada 2023 do teraz
11. POZIOM BF%: 22
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tycie
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:

susta 250 adelphi research
tura adelphi research 10mg

Cześć wszystkim planuje cykl od jutra susta 250 poniedziałek i 250 czwartek , co daje na tydzień 500 ,turanabol 50mg dziennie co daje na tydzień 350mg, plan jest taki żeby pociągnąć to do końca sierpnia dodali byście coś do tego podczas cyklu? Dodam że od listopada waliłem enana raz w tygodniu.

Kto nie ma brzucha ten słabo rucha.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witam przedstawię szybko sytuację od lutego nic nie waliłem towaru , wcześniej teść 1ml na tydzień non stop leciał sam, nie miałem możliwości się odblokować czy zrobić badań w trakcie cyklu było przybijane hcg raz na miesiąc 5000j rozbite na dwa strzaly. Moje pytanie jest następujące jeżeli chcę teraz dalej ciągnąć samego teścia 1ml na tydzień czy muszę brać clomid czy poprostu jak już skończę brać cokolwiek to biorę cloma ewentualnie inne sermy i hcg? Czy teraz jeżeli zaczne wbijać teścia to lepiej zrobić badania i jeżeli coś nie jest w widelkach to wyregulować proszę o pomoc bo nigdy nie miałem takiej sytuacji a miałem taką sytuację w życiu a nie inną. Pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Warto by zacząć od redukcji

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 954 Napisanych postów 603 Wiek 22 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 14378
J.w , przy BF 22% mało co zbudujesz a fatu wleci co nie miara, zredukuj do co najmniej 15% :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli myślicie że przy dobrze dopiętej diecie i treningach kickboxingu 2x i 4x silka + dodam że mam duży ruch w pracy robię nawet 15km dziennie, wcześniej 3lata praktycznie nic nie robiłem dlatego to wygląda tak a nie inaczej, na tym cyklu bardziej mnie zaleje niż się zbije? Z góry dziękuję za odpowiedzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106257 Napisanych postów 377979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710641
Kwestia diety będziesz jadł na plus to będziesz łapał masę będziesz jadł na minus to będziesz redukował

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wiadoma sprawa wszystko jasne czy takie dawki jakie podalem w pierwszym poście są spoko czy coś byście zmienili, hcg w trakcie coś bić czy dopiero na sam koniec?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 954 Napisanych postów 603 Wiek 22 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 14378
HCG w trakcie 2x500iu week lub co 4-5 tyg rozbite na 2-3 iniekcje.
Test ok, ture można polecieć piramidką np.
4 tyg - 30mg
4 tyg - 40mg
4 tyg - 50mg
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Bardzo dzięki za radę pozdrawiam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Cześć panowie właśnie w czwartek wale ostatni strzał susty, zamierzam dalej kontynuować sam test enan 500mg tydzien do końca roku, co jaki czas profilaktycznie przybijać hcg i w jakich dawkach jeżeli ktoś mógłby mi podpowiedziec.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
HCG możesz bić raz na 4 tygodnie, rozbij sobie 5000iu na 3 strzały po 1666iu e3d
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok dzięki za odpowiedź kolego. Pozdro

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po TRT

Następny temat

Cykl testosteronem i jego poziom podczas okresu dojrzewania, niski poziom z natury

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły