Wyniki załączam poniżej:

Ilość wyświetleń tematu: 485
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
SprawdźkrzykaczNie , nie chcę bić 2000mg week tylko chcę osiągnąć stężenie testosteronu na poziomie 2000ng/dl :)Jesteś pro że chcesz bić 2000mg test week..
bartosz55555. Haha, czytałeś w ogóle mój temat? Jest napisane że mam Makrogruczolaka przysadki mózgowej wydzielającego prolaktyne. 2 lata temu miałem prolaktyne na poziomie ponad 11tysięcy i czułem się normalnie , tak samo jak teraz przy 148.Ogarnij prolaktyne, bo masz wyj**ana w kosmos. Chce ci sie w ogole z lozka wstawac?
Marez1331mam Makrogruczolaka przysadki mózgowej wydzielającego prolaktyne. 2 lata temu miałem prolaktyne na poziomie ponad 11tysięcy i czułem się normalnie , tak samo jak teraz przy 148.
doping & zdrowie
krzykaczJasne , z chęcią mogę ci odpowiedzieć, co chcesz wiedzieć? Guza przysadki wykryłem gdy miałem 17 lat , 03.2020r. Robiłem badania u rodzinnego były wręcz wzorowe, cholesterol itp... Chodziłem do okulisty też nic nie widział w oku że słabnie i robi się tam wszystko blade itp. A ja traciłem wzrok i stwierdził że mam "Leniwe Oko" i nosiłem opaskęna prawe oko by używać dużo lewego.. Lekarze jak to wszystko usłyszeli pytali się skąd ten okulista :D. Badania u rodzinnego robiłem po prostu z ciekawości jak wyniki itp. W marcu 2020r rozbolała mnie bardzo głowa , nie wiedziałem co ze sobą zrobić taki ból oraz wymioty. Poszedłem do Rodzinnego o rezonans , odpowiedział że duże kolejki itp i że zrobi mi jak będę miał 18 lat [za 5miesięcy] i wtedy zapisze mnie do kolejki dla dorosłych. Postanowiłem sam prywatnie zrobić rezonans i wyszło że mam Guza przysadki mózgowej. Pojechałem na następny dzień do Torunia do lekarza i z buta załatwiła mi miejsce w szpitalu w Bydgoszczy , byłem tam 2 tygodnie i przenieśli mnie do Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Tam porobili wyniki które były złe , cholesterol itp prolaktyna ponad 11tyś. Zaczeli mi podawać Bromergon zaczynając od pół tabletki , aż doszliśmy do 12 , Nic to nie dało prolaktyna nie malała. Więc zaczeli mi dawać Dostinex , i wtedy coś ruszyło. 07.2020 przeszedłem odbarczanie guza by nie stracić wzroku na prawe , bo na lewe już nie widzę , wszystko martwe itp. Nie ma poczucia światła nic, nie działa po prostu. Po zabiegu prolka spadła do ponad 6 tyś. Po zabiegu wyszedłem ze szpitala i przedłużyli mi jeszcze rok do 19 roku życia , bo ogółem jest to do 18r. Jeżdziłem do przychodni na kontrole i wyniki , prolaktyna baardzo wolno spadała , dawki zwiększane co jakiś czas aż do 5 mg , w dniu 17.10.2022 dawka zwiększona do 6mg , prolka z 220 na 148 :) co mnie zadowala taki spadek spory. bo było pół roku co spadło zaledwie 50. Dawka została ta zwiększona wlasnie do 6mg w Szpitalu Bielany w Warszawie ,gdzie załatwiła mi miejsce po znajomości. Porobili badania , dali TRT , bo mój test wynosił w granicach 120-250 , gdzie norma to wlasnie od 240 do 780. I od Maja wlasnie stosuję i w końcu czuję się dobrze :). Guż na samym początku wynosił 7cm , i nie dawal mi żadnych oznak bólowych itp co do tego pierwszego i ostatniego razu. Poza tym brałem hydrokortyzon na nadnercza ale już przestałem bo jest jakaś tam minimalna rezerwa kortyzolu, Niedoczynność tarczycy biorę Euthyrox 125mg. I szczerze nie wiem co mogę tu więcej opowiedzieć , jezeli masz jakieś pytania wal śmiało odpowiem :D Taka oto moja historia hehe.Marez1331mam Makrogruczolaka przysadki mózgowej wydzielającego prolaktyne. 2 lata temu miałem prolaktyne na poziomie ponad 11tysięcy i czułem się normalnie , tak samo jak teraz przy 148.
Coś więcej n/t z ciekawości napiszesz ?
Nasz sklep
Mega promocja