...
Napisał(a)
zrób cykl minimum 12 tygodni jeśli chcesz dłuższy to dokładaj hcg co ok 6 tygodni
...
Napisał(a)
Ile tego HCG proponujesz I przez jaki czas zakładając ze bede chciał miec bardzo długi cykl tzn dobre kilka miesięcy
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2015-05-21 18:43:12
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2015-05-21 18:43:12
...
Napisał(a)
Ja na tą chwilę nie myślę o zaprzestaniu a trwa to już trochę. dawki rzędu 300-400 mg tygodniowo a na wakacje planuję zejśc do 200 mg tygodniowo. Traktuję to jako suplementację wspomagającą walkę z trudami życia codziennego 

...
Napisał(a)
Ja od 3 lat na testo wcześniej robiłem cykle ale na sucho nie dałem rady funkcjonować Wykonywany zawòd to czysty stres z odpowiednim wynagrodzeniem. W wieku 36 lat nie ma za bardzo czego zablokować tym wogòle się nie przejmuj. Bardziej troskliwie podchodz do regularnych badań krwi i reaguj na negatywne wyniki poszczegòlnych parametròw. Znajomy jest ponad 15 lat na sterydach i dobrze się trzyma. Pogląd dot. konieczności wchodzenia i schodzenia z saa jest dyskusyjny. Prędzej zabije cię stres niż saa.
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-05-22 09:25:39
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-05-22 09:25:39
...
Napisał(a)
Dokładnie j/w. Znacznie więcej problemów może przysporzyć bałagan w hormonach spowodowany odblokiem i powrotem do homeostazy niż bycie cały czas ON, gdzie poziomy są ustabilizowane a reszta to kwestia odpowiedniej dbałości o dietę, osłonki, uzupełnianie mikroelementów i rozsądku.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html
Mój dziennik:
http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html
...
Napisał(a)
Jestem 2 tydzien na cyklu enan 200mg e5d i kompletnie nic nie czuję,zadnych pozytywnych ani negatywnych skutków,tylko na na początku brania delikatnie bolały mnie jądra,zaczynam się martwić o jakość towaru,podobno enan rozkreca się w 3 tygodniu ale czy nie powinienem juz czuć jakiejś zmiany w organiźmie ?
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2015-06-03 21:57:36
Zmieniony przez - MARCINSZ w dniu 2015-06-03 21:57:36
...
Napisał(a)
Małe dawki testa raczej krzywdy nie robią ja już jestem ponad 4 lata na cyklu , trzeba tylko pamiętać aby estrogen trzymać w widełkach nie za nisko nie za wysoko, zadbać o profil lipidowy czasami cyklicznie dokładam finasteryd aby prostata odpoczęła od DHT , jednak bardziej przemawia za mną wersja że estrogen jest głównym winowajcą przerostu prostaty , to jednak DHT nie jest obojętne. Gdzieś miałem fajny art na ten temat.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Poprzedni temat
Meta 20-30mg brak efektów(Poprawka)
Następny temat
Revers diet a dawka środków.
Polecane artykuły