Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Vegge
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
8weeks test enan drugi prop+npp 8weeks
Opisz swój plan treningowy
Ciężko tu coś napisać, w zależności od samopoczucia. 4 dni w tygodniu zazwyczaj zawsze staram się mieć sztangę w treningu omijam typowe body workout
Cel cyklu
Być lepszym
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Test+npp 4tygodnie temu
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
10%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Norma
Stan zdrowia
Bardzo dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Nie
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Squat 160 DL 180kg cnj 110kg
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
287
Szukam dobrego cyklu pod Crossfit
Zastanawiałem się nad krótkimi cyklami typu 4weeks on 4of. Ktoś coś może doradzić. 2 Max 3 środki
Coś jak prop+ tren
Prop+npp
Można dołożyć clen i anavar
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87025
Napisanych postów
355083
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1641593
dla mnie cykle 4/4 to pomyłka
kiedyś bardzo popularne ,ale z czasem odpuszczono ze względu na małą skuteczność
podkład z testa i rotacja innymi środkami
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
287
No właśnie, ogólnie ciężko coś znaleźć na necie na ten temat. Jedyne co piszą to ze przez rok jesteś 6on a o osiągnięciach nic. No i łatwiej z odwłokiem. 8 tygodni to tez nie problem z odblokiem. Zastanawiałem się nad wypróbowanie takiego 4/4. Mam zamiar zrobić 8/4 lub 8/mostek4 i dalej 8. I tu tez pytanie jaki i co brać ?
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
287
Przed cyklem miałem 6.18 μg/l niby norma to 2,49-8.36 nie znam się na tym Po cyklu jak narazie wszystko sprawne, a już około 5 tygodni off, za dwa tygodnie będę badania robił i wtedy będę planował kiedy kolejny cykl
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
287
Nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat, ale planuje nowy cykl na długich estrach. Minimum 16 tygodni. Soki to bond, test i tren. Zastanawiam się jak to rozpisać by miało sens. Będę robił tez frond load ale to już jak ustalę dawki tygodniowe. No i kiedy wjechać z hcg. Gdzieś oglądałem kiedyś mini koksa i coś tam wspominał ze nie ma sensu walić hcg jak jaja są normalne, może to zaszkodzić w odbloku.
Ktoś coś może doradzić ?
Szacuny
2
Napisanych postów
94
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9583
Z doświadczenia prop lub enan umiarkowane dawki (dla mnie 88kg optymalne to około 400-500mg tygodniowo)w dość długim okresie (minimum 12 tygodni) plus ewentualnie meldonium (min 1000mg dziennie)
Inne połączenia (bold, tren, masteron) mocno obniżają wydolność tlenową i powodują nadmierną pompę na treningu i w moim przypadku kompletnie się to nie sprawdzało. W USA również bardzo popularne są SARMy (praktycznie większość, złapanych zawodników je stosowała), przy większych funduszach można rozważyć Hormon, który na pewno dobrze się sprawdzi.
Zmieniony przez - Millwall w dniu 2021-02-23 09:52:58