Nie chce takze cowiczyc na jakoas rzezba konkretnie, tylko duza dosc masa duzy biceps i kalata niczego sobie.
Ale wszytsko w masie miesniowej.
...
Napisał(a)
Mam takie pytanie do ludzi, którzy biorą odżywki. Czy widzicie znaczną korzyść (co najmniej wartą wydanych pieniędzy) stosowania odżywek białkowych, gainerów itp. np w treningu masowym? Czy osiągacie dużo lepsze efekty niż przy stosowaniu dobrego odżywiania? Ćwiczę sobie rok (jestem zadowolony z efektów) i zastanawiam się czy stosowanie suplementacji się opłaca. Dzięki za odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
piter- już łapiesz o co chodzi, damixxx dobrze mówi
xlman- 6 posiłków to czasem problem, ale jak zaczniesz jeść regularnie i twój metabolizm wskoczy na wysokie obroty to będziesz zmuszony do jedzenia co 3-4 godziny, bo po tym czasie już będziesz głodny. ale fakt, wygodniej wypić gainera zamiast wcinać wiórowate piersi z chlebem z budzie. białko na noc jako 6 posiłek i już łatwiej

xlman- 6 posiłków to czasem problem, ale jak zaczniesz jeść regularnie i twój metabolizm wskoczy na wysokie obroty to będziesz zmuszony do jedzenia co 3-4 godziny, bo po tym czasie już będziesz głodny. ale fakt, wygodniej wypić gainera zamiast wcinać wiórowate piersi z chlebem z budzie. białko na noc jako 6 posiłek i już łatwiej
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
dieta przedewszystkim!!! odzywki i suple mozesz traktowac jedynie jako dodatek!!!
POW * MIA
Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
...
Napisał(a)
np. gainer to ryz i piers kurczaka w proszku
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
od siebie dodam, że gdy nie miałem diety i pojęcia o odżywianiu, to MM2000 dał mi dużo, koksy na siłowni nawet zauważyły
a połączenie carbo + białko po treningu + białko na noc dało mi efekty w takim tempie, że nie zauważyłem kiedy mi obwody poszły o pare centów
to wszystko było jakiś czas temu i teraz idzie dużo gorzej, ale było warto
a kreatyna na pewno jest warta swojej ceny, do tego dieta i efekty przyjdą podwójne
a połączenie carbo + białko po treningu + białko na noc dało mi efekty w takim tempie, że nie zauważyłem kiedy mi obwody poszły o pare centów
to wszystko było jakiś czas temu i teraz idzie dużo gorzej, ale było warto
a kreatyna na pewno jest warta swojej ceny, do tego dieta i efekty przyjdą podwójne

PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
tak daleko jak stad na dziki zachod
woda/kasza/piersi/warzywa/whey/*/ZMA/omega3/lecytyna/*/effi/koffi/sally/*/test/eq/wins/t3/*/nolva/kalipoz i lecimy BEACH PROGRAM
Poprzedni temat
Jak suplementowac witaminy i mineraly ?
Następny temat
Redukcja dla zolnierza - co polecacie ?
Polecane artykuły