pozdrawiam
...
Napisał(a)
Prosze was o pomoc w ułożeniu cyklu masowego, czas trwania ok 6tyg. Planuje kupić Monohydrat z Olimpu, l-ghlutamine i zastanawiam sie nad bcaa. Do dyspozycji mam jescze 3kg ovo z tym ze na ten konkretny cykl niechcialbym zulyc wiecej niz 2kg. Będe wdzieczny jeśli poradzicie mi jakiej firmy wybrac glutamine, jak ja dawkowac i czy bcaa to dobre rozwiazanie. Chodzi mi wyłącznie o powiększenie masy
pozdrawiam
pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
xHERMANx dobra rozumiem ale wiesz ze znam ludzi ktorym ta odzywka co miales smakowala...czyli lepiej samemu sprobowac i ocenic...bo czesto inni co innego wola
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
---------------------------------------------------------------------------
Co do glutaminki to mozesz wziasc Olimpu wychodzi dobrze a bierzesz 5 g rano i z 10g po treningu...
Bcaa mozesz kupic firym trec albo phytochem podobno dobrze wychodza..i bierz przed treningiem(1g na 10kg masy ciala)
Kretke dobry wybor wez olimpu i wal 5 g z rana mozesz z glutaminka i po treningu takze z gluta...
A białko bierz tyle ile brakuje tobie w diecie...mozliwe ze po cyklu jeszcze wiecej zostanie ovo...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Co do glutaminki to mozesz wziasc Olimpu wychodzi dobrze a bierzesz 5 g rano i z 10g po treningu...
Bcaa mozesz kupic firym trec albo phytochem podobno dobrze wychodza..i bierz przed treningiem(1g na 10kg masy ciala)
Kretke dobry wybor wez olimpu i wal 5 g z rana mozesz z glutaminka i po treningu takze z gluta...
A białko bierz tyle ile brakuje tobie w diecie...mozliwe ze po cyklu jeszcze wiecej zostanie ovo...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
I wszystko jasne, powodzenia
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=100931
O - tu moszna mnie obejrzeć
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=100931
O - tu moszna mnie obejrzeć
...
Napisał(a)
Po treningu l-glutaminy mozesz brac tez 5g (wychodzi ekonomiczniej i jedno opakowanie 400g starczy ci na prawie caly cykl)
pozatym popieram zikiego
Pozdrawiam
anar
" Niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic "
pozatym popieram zikiego
Pozdrawiam
anar
...
Napisał(a)
JA bym polecic te BCAA Treca z tauryna opakowanie za 39zl starczy na 4 tygodnie suplementacji tylko przy dniach treningowych przy trzech treningach w tygodniu - no i na cyklu masowym niema co oszczedzac bialka - szczegolnie tak tanniego jak ovopol - poprstu bedziesz wiedzial ile bialka mash z diety a reszte uzupelniaj tym bialkiem.
Dorzuc moze tesh tauryne Olimpu - teraz tylko 16zl a na miesiadz ci starczy po 3 kapsy dziennie
NiC Na SiŁę - WsZyStKo MłOtKiEm
Jeśli w jakikolwiek sposób ci pomogłem to niewachaj się i daj mi SoGacza ---> o tam kliknij
Dorzuc moze tesh tauryne Olimpu - teraz tylko 16zl a na miesiadz ci starczy po 3 kapsy dziennie
Jeśli w jakikolwiek sposób ci pomogłem to niewachaj się i daj mi SoGacza ---> o tam kliknij
...
Napisał(a)
jezeli dorzucisz taurynke jak radzi Giker to wal ja po treningu z kretka i gluta...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
No fakt po treningu bo w tym BCAA Treca jest jush taurynka.
Ziki a jak stosowac bez kreatyny i bez tego BCAA?? tesh po - jesli tak to czemu ??
Ziki a jak stosowac bez kreatyny i bez tego BCAA?? tesh po - jesli tak to czemu ??
...
Napisał(a)
hmm nie widze ww po treningu... kup jeszcze carbo!nic lepiej nie odbuduje twojego glikogenu jak ww:)
Pozdrawiam
anar
Pozdrawiam
anar
...
Napisał(a)
anar slusznie zaoowazyl...carbo ponad wszystko !!!!!!!!! =]
giker - po co BCAA po treningu jak ma w cyklu glutamine...biorac po duwage ze glutamina po treningu ma wiekszy udzial w antykatabolizmie niz bcaa ?
poza tym glutaminy w zupelnosci wystarczy 10g na dzien...5g po treningu juz daje efekt...wiec po co marnotrawic ja sie ma do dyspozycji mniej towaru ?!
no i kretka - 10g an dzien by dawalo ok pol kilo na cykl :O ..mega duzo...wysraczy po 6g dziennie
misOO
Gróbas w Suplementacji
"The only secret Arnold knew was that in bodybuilding there are no secrets, only visions and dreams" S. Ray
giker - po co BCAA po treningu jak ma w cyklu glutamine...biorac po duwage ze glutamina po treningu ma wiekszy udzial w antykatabolizmie niz bcaa ?
poza tym glutaminy w zupelnosci wystarczy 10g na dzien...5g po treningu juz daje efekt...wiec po co marnotrawic ja sie ma do dyspozycji mniej towaru ?!
no i kretka - 10g an dzien by dawalo ok pol kilo na cykl :O ..mega duzo...wysraczy po 6g dziennie
misOO
Gróbas w Suplementacji
"The only secret Arnold knew was that in bodybuilding there are no secrets, only visions and dreams" S. Ray
Pozdrawiam
misoo
...
Napisał(a)
Giker jak bez kretki i bcaa to uwazam ze dobrze po treningu i na noc albo z rana...po treningu dobrze bo jak wiesz sie szybko wchlonie i wtedy jest dobry moment zeby uzupelnic aminokwasy...pamietam jak niedawno mis00 kłócił sie o glutaminke ze to tylko aminokwas pisali a on...
Ale uwazam takze ze to nie tylko aminokwas a az aminokwas... ale kazdy ma inne zdanie jeden sugeruje sie badaniami a inny wlasna praktyka...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Ale uwazam takze ze to nie tylko aminokwas a az aminokwas... ale kazdy ma inne zdanie jeden sugeruje sie badaniami a inny wlasna praktyka...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Chodzilo mi o tauryne
Poprzedni temat
Prosze o pomoc w sprawie Tauryny
Następny temat
TAURYNA - Bycza terapia.
Polecane artykuły