SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Cykl estosteron enathan

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 747

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 52 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 972
1. WIEK:48
2. WAGA:110
3. WZROST:187
4. WYMIARY:
-biceps:45
-klatka:b.d
-udo:b.d
-talia:100
5. STAŻ NA SIŁOWNI:25 lat
6. DIETA:b.d
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:nie ma o czym pisać 2 cykle na metce dwadzieścia parę lat temu .Niedawno anavar solo .Obecnie testosteron enathan 300 tygodniowo od trzech i pół miesiąca
8. TRENING:siła ,masa
9. CEL CYKLU:siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:sporo tłuszczu
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):raczej tycie
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie mam pojęcia od lat łysy z wyboru
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:155
-martwy ciąg:250
-przysiad:165 Witam obecnie jestem na cyklu testosteron enathan od trzech i pół miesiąca .Czuje się bardzo dobrze ,ale dzisiaj dostałem wyniki badań i trochę mnie niepokoją .Mialem zamiar wbijać około pół roku ,ale nie wiem czy sobie krzywdy nie zrobię .Ponizej wklejam badania z przed cyklu i po cyklu .Mam nadzieję ,że będziecie się orientować w jednostkach w których podam .Badania robione w wielkiej brytanii.
Badania z przed cyklu :
FSH 7,3 U/l
Luteinsing 5,9U/l
Prolactin701U/l
Testosterone 20,12nmol/l
Globulin34,40nmol/l
Free testosterone 0.290nmol/l
Oestriadol 85,8 nmol/l
Albumin 46,6 g/l

Badania obecne w czwartym miesiącu cyklu, dodaje zdjęcie.Prosze o poradę czy mam coś odblokować czy zbić prolaktyna.Generalnie czy bezpiecznie będzie jeszcze pociągnąć ten cykl z parę miesięcy .Miejscowi mówią ,że to słaby cykl i jeżeli nic nie dolega to nawet badań by nie robili .W sumie nic nie dolega ,ale jak widać po badaniach trochę namieszało w hormonach .

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Lekkie kłucie w klatce .Czuje się jakbym miał gorączkę .Psychicznie też źle nic mi się nie chce .Kilka dni temu wrzuciłem mk677 ,ale nie wydaje mi się ,żeby to było od tego boi brałem już kiedyś dosyć długo i ok było .Mysle ,ze dostinex jest przyczyną bo wczoraj wziąłem a dzisiaj po południu zaczęły się problemy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 104688 Napisanych postów 375597 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1702808
Wyniki masz ok lh I fsh nie badamy na cyklu
Prolke trzeba by obniżyć
Brakuje badanie Estradiol
Oraz.2 mega ważnych morfologi oraz lipidogramu
Jak ciśnienie I puls ?
A sorki nie zjechałem do końca jeszcze estro trzeba obniżyć
Tak więc będzie potrzebne exe lub ari że 1-2 tabletki cabaseru ,tutaj 1 max 2 tabletki załatwia sprawę prolaktyny a jak zbijesz estro I będziesz je kontrolował to prolakty a nie powinna też jakoś specjalnie się ruszać w gore

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-11-28 20:55:36
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12451 Napisanych postów 161430 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1238299
Siema
co do badan
lh, fsh wiaodmo beda uwalone ze wzgledu na syntetycznego testa, ktory wbijasz
estradiol i prolaktyne warto by bylo unormowac. Wrzuc sobie dostinex 0,5 mg co 2 tygodnie, do tego symex 25 mg 2 razy w tygodniu. Po 2-3 tygodniach ponownie kontrola i zobaczysz co sie dzieje z hormonami i jak reagowac w razie czego. Bedziesz zyl, to normalne, ze jak na testa wchodizmy to trzeba przygotowac sie na to, ze pozostale hormony zaczna odbiegac od normy i bedzie trzeba nieco popracowac nad ich wyrownaniem
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok dzięki to znaczy ,że nie ma tutaj tragedi ?Apropo ciśnienia i pulsu to tutaj jest książkowo .Biore aspirynę profilaktycznie .Mam jeszcze jedno pytanie czy moge dorzucić do tego mk677 .Oczywiscie zbije estradiol i prolaktyne tak jak napisaliście jestem dobrze przygotowany .Pytanie teraz czy mk677 nie podwyższy prolaktyny znowu .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 104688 Napisanych postów 375597 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1702808
Mk podkręci pewnie apetyt ale.ma.tez sporo plusow ,będziesz kontrolował prolke bo może ja pociągnąć
Nie wyniki są "normalne" nie brałeś ia to wybiło e2/PRL
Lh I fsh podając syntetyka zawsze będzie w ok zera
Zamiast aspiryny kup acard/polocard bo są w formie dojelitowej i omijasz żołądek

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-11-28 21:18:01
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki za pomoc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 370 Napisanych postów 956 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 23629
TomQ-MAG
Siema
co do badan
lh, fsh wiaodmo beda uwalone ze wzgledu na syntetycznego testa, ktory wbijasz
estradiol i prolaktyne warto by bylo unormowac. Wrzuc sobie dostinex 0,5 mg co 2 tygodnie, do tego symex 25 mg 2 razy w tygodniu. Po 2-3 tygodniach ponownie kontrola i zobaczysz co sie dzieje z hormonami i jak reagowac w razie czego. Bedziesz zyl, to normalne, ze jak na testa wchodizmy to trzeba przygotowac sie na to, ze pozostale hormony zaczna odbiegac od normy i bedzie trzeba nieco popracowac nad ich wyrownaniem

Nie za dużo tego exe? Patrzycie w ogóle na zakres w labie? Norma 160 a ma 190 to jest podniesienie 20% ponad norme czyli w skali u nas najczęściej spotykanej 40 będzie to jakies 50. Jak on leci ponad 3 miechy bez iA i ma wrzucić dwa całe tabsy w tygodniu do takich dawek testa to na moje to estro zaraz na glebie będzie.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czy Tamoxifen będzie dobry na zbicie estro ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Nie , szukaj exemestenum lub ari lepiej exe
Ale fakt patrzac na normy to jeśli to e2 ci nie przeszkadza to jak na cykl jest na idealnym poziomie
Lecz i tak zakup exe bo wcześniej czy później się przyda

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 3919 Napisanych postów 18782 Wiek 50 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 207116
Estro też bym nie ruszał, czy podajesz Hcg?

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie , nie biorę hcg
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Uwalone estro ari

Następny temat

Każdy under rozwala mi dupę