2. WAGA:110
3. WZROST:187
4. WYMIARY:
-biceps:45
-klatka:b.d
-udo:b.d
-talia:100
5. STAŻ NA SIŁOWNI:25 lat
6. DIETA:b.d
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:nie ma o czym pisać 2 cykle na metce dwadzieścia parę lat temu .Niedawno anavar solo .Obecnie testosteron enathan 300 tygodniowo od trzech i pół miesiąca
8. TRENING:siła ,masa
9. CEL CYKLU:siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:sporo tłuszczu
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):raczej tycie
13. STAN ZDROWIA:dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie mam pojęcia od lat łysy z wyboru
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:155
-martwy ciąg:250
-przysiad:165 Witam obecnie jestem na cyklu testosteron enathan od trzech i pół miesiąca .Czuje się bardzo dobrze ,ale dzisiaj dostałem wyniki badań i trochę mnie niepokoją .Mialem zamiar wbijać około pół roku ,ale nie wiem czy sobie krzywdy nie zrobię .Ponizej wklejam badania z przed cyklu i po cyklu .Mam nadzieję ,że będziecie się orientować w jednostkach w których podam .Badania robione w wielkiej brytanii.
Badania z przed cyklu :
FSH 7,3 U/l
Luteinsing 5,9U/l
Prolactin701U/l
Testosterone 20,12nmol/l
Globulin34,40nmol/l
Free testosterone 0.290nmol/l
Oestriadol 85,8 nmol/l
Albumin 46,6 g/l
Badania obecne w czwartym miesiącu cyklu, dodaje zdjęcie.Prosze o poradę czy mam coś odblokować czy zbić prolaktyna.Generalnie czy bezpiecznie będzie jeszcze pociągnąć ten cykl z parę miesięcy .Miejscowi mówią ,że to słaby cykl i jeżeli nic nie dolega to nawet badań by nie robili .W sumie nic nie dolega ,ale jak widać po badaniach trochę namieszało w hormonach .