...
Napisał(a)
Część właśnie leci 10 tydzień cyklu enan solo,jest to mój pierwszy cykl, teścia mam jeszcze na 4 tygodnie myślę żeby dokupić i polecieć jeszcze jeden miesiąc na cyklu,cały cykl by wyszedł 18 tygodni i tu moje pytanie czy te 18 tygodni na pierwszy cykl będzie ok czy to już za dlugo i lepiej po tych 14 tygodniach robić odblok?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wrzuc ankietę działu
Jak zdrowie ?(badamia)
Osobiście jestem za dłuższym stosowaniem saa aby coś z tego wyciągnąć
Jak zdrowie ?(badamia)
Osobiście jestem za dłuższym stosowaniem saa aby coś z tego wyciągnąć
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Jeśli badania będą ok, to można śmiało lecieć dłużej.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
W 5 tygodniu robiłem badania kontrolne
Prolka progesteron w normie estro delikatnie zaniżone dlatego odstawiłem exe po jakoś 4 tygodniach zrobiłem znowu badania to estro już miałem ponad normę jakoś o połowę więc wróciłem do exy, po świętach zrobię kolejne badania kontrolne myślę że estro już powinno być w widełkach więc myślę że polece te 18/20 tygodni zamiast 14
Ankieta
2. WAGA:101
3. WZROST:192
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:10 lat z mniejszymi bądź większymi przerwami
6. DIETA: 4tys kcal
-białko:180/200
-węglowodany:400/500
-tłuszcz:100/120
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:w trakcie pierwszego cyklu enan solo
8. TRENING:3 razy w tygodniu góra/dół/fbw
9. CEL CYKLU:masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
Prolka progesteron w normie estro delikatnie zaniżone dlatego odstawiłem exe po jakoś 4 tygodniach zrobiłem znowu badania to estro już miałem ponad normę jakoś o połowę więc wróciłem do exy, po świętach zrobię kolejne badania kontrolne myślę że estro już powinno być w widełkach więc myślę że polece te 18/20 tygodni zamiast 14
Ankieta
2. WAGA:101
3. WZROST:192
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:10 lat z mniejszymi bądź większymi przerwami
6. DIETA: 4tys kcal
-białko:180/200
-węglowodany:400/500
-tłuszcz:100/120
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:w trakcie pierwszego cyklu enan solo
8. TRENING:3 razy w tygodniu góra/dół/fbw
9. CEL CYKLU:masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ektomorfik
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
...
Napisał(a)
Malo białka
Estro na masie jeśli nie sprawia problemów możesz śmiało trzymać nawet do 2* norma
Estro na masie jeśli nie sprawia problemów możesz śmiało trzymać nawet do 2* norma
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
bo musisz dobrac dawke inhibitora tak, aby stosowac go stale podczas cyklu, ale w takiej ilosci by estro bylo blisko wyzszej wartosci lub nawet lekko ponad widelek, zalezy jak Ci pasuje, jak sie lepiej czujesz wtedy
bo musisz dobrac dawke inhibitora tak, aby stosowac go stale podczas cyklu, ale w takiej ilosci by estro bylo blisko wyzszej wartosci lub nawet lekko ponad widelek, zalezy jak Ci pasuje, jak sie lepiej czujesz wtedy
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!