...
Napisał(a)
Witam teraz aktualnie leci mini htz / cykl 100mg e3d +50mg masterone enant+ hcg e4d 300ui i co najdziwniejsze to brak libido, czego to może byc przyczyna ? .Dodam ze ostatnie badania robiłem test pow 1300ng , prl - 14pg , e2 35-45 pg tak mi skacze dawno nie używałem już symexu ale czasami dam 1/2 e10d jak czuje skok e2 .Zauważyłem ze zaczynają mnie boleć stawy ale tak zawsze mam ze na jesien i zime ale czuje jak mnie ciągną czy to może byc wina małej dawki masteronu dna a testosteron mam z androchemu .Dziękuję za pomoc .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
1. WIEK:36
2. WAGA:85
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:38
-klatka:117
-udo:50
-talia:95
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5
6. DIETA: nie liczę kalorii jem zdrowo , ograniczam węglowodany
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: htz 5 lat max 100mg e 7d
8. TRENING: fbw
9. CEL CYKLU: zdrowa sylwetka
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: pct 6 mcy temu
11. POZIOM BF%:30
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:Po dużej ilości dht włosy lecą
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80
-martwy ciąg: nie robię
-przysiad:65
2. WAGA:85
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:38
-klatka:117
-udo:50
-talia:95
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5
6. DIETA: nie liczę kalorii jem zdrowo , ograniczam węglowodany
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: htz 5 lat max 100mg e 7d
8. TRENING: fbw
9. CEL CYKLU: zdrowa sylwetka
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: pct 6 mcy temu
11. POZIOM BF%:30
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:Po dużej ilości dht włosy lecą
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80
-martwy ciąg: nie robię
-przysiad:65
...
Napisał(a)
Jesli hormony sa w normie, bijesz test + masteron i jeszcze HCG to przyczyna raczej gdzes w glowie...
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Bolące stawy bardziej obstawiałbym za niskie E2...dawno temu robiłeś ostanie badania..? warto byłoby powtórzyć i sprawdzić na jakim poziomie są hormony...jeśli wszystko wyjdzie ok w takim przypadku j/w przyczyna siedzi w głowie...
...
Napisał(a)
Dzieki panowie za zainteresowanie , dodam od siebie ze jak nie dawałem mastera to musiałem dawać symex bo e2 wybijało , i problemy z libido wzwód , a teraz nie daje symexu wzwód rewelacja tylko brak libido to nie jest to co kiedyś ze 4 x w tyg potrafiłem iść z przyjemnością do łuzka - czuje ze nie ma tej chemii , ale znajomy tez bierze masteron i mu e2 wywala , to jak to jest masteron działa w końcu na zmniejszenie aromatazy czy nie ?, bo każdy mówi co innego i co do bólu stawów czy taka mala dawka mastera 50mg 3-4d faktycznie może tak działać , Paweł hormony robiłem ponad 3 tyg temu powtórzyć ? .Co do głowy od dłuższego czasu mam mniejsza koncentracje oraz mniejsze chęci do działania znajomy mówi ze mam sobie kupic 5htp oraz ldope i suplementowac co wy na to ?
...
Napisał(a)
Od kiedy jesteś na tym htz?
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Od 3 lat wcześniej miałem protokół 200mg e6d testosteron enant jelfa pierw prowadził mnie lekarz a potem magik z neta co prowadzi kulturystów miał swoja klinikę czy gabinet a teraz sam daje dawki 100mg e4d czasami e5d , a mastera dałem teraz na lepszą regeneracje oun/cun - tylko nie wiem czy nie za mało tego tescia bo oni dwóch tłumaczyli mi ze naturalnie mam jakieś białko nisko i sbhg czy jakoś tak i z tego co pamiętam to kiedys badałem to przed htz było 15 a norma od 13 chyba wiec coś nisko i kazali mi kiedys zrobić badania testosteronu 4 dni po iniekcji i sie okazywało ze tego testosteronu jest bardzo malo tak jak by był usuwany szybko nie wiem czy to cos zmienia w tej sytuacji , mam nadzieje ze mi pomożecie bo sam nie wiem co mi jest niby coś jest po miedzy nogami ale nawet seks nie daje satysfakcji - zastanawiam się czy to nie jakaś depresja czy coś innego - czy tak może być ? czy to fakty coś w hormonach
...
Napisał(a)
Panowie jakieś pomysły co do bólu stawów i braku libido , dodam ze wzwód jest ale reszta to kicha
...
Napisał(a)
E lite a jak to sprawdzić ?? bo masteron i testosteron mam z dna , znajomy co wbijał dna wynik miał tylko 600ng , wzwód mam lepszy na pewno jak przybije mastera 50mg e3d , bo testosteron idzie zbadac na badaniach a masteron tez sie jakoś da zbadać , c do innych labów to jakie bys polecał w miare tanie ale i dobre sprawdzone , bo u mnie płaca za test po 200zł za flakon a nie jest wcale lepszy niz androchem .Co do masteronu to czy jest możliwe ze prostat / odbyt może boleć pulsować bo od
3 dni po ostatniej iniekcji coś takiego mam ? Dziękuję ci za pomoc
3 dni po ostatniej iniekcji coś takiego mam ? Dziękuję ci za pomoc
Polecane artykuły