Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
VENOM rozumiem Cię doskonale, teraz każdy ma mało czasu - takie czasy nastały Serdeczne dzięki za odpowiedź, ja też nie chciałem Cię uarazić w żaden sposób,
Soga dałem Ci już dawno (szkoda że można dać tylko jednego) gdy tylko zorientowałem się jaką dysponujesz wiedzą na temat szeroko pojmowanego dopingu.
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja bym siłabolin zostawił bo to dobry srodek, ale tak mysle nad tym tesciem, jesli efekty miał by byc super wysokie to idzie wewalic także enthante, ale np. testoviron, który ma 250mg, i walić po strale i wtedy było by super
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Chodzi mi o to, że jest duzo kłucia przy tym siłabolinie i prolongacie. jesli natomias chce zwiekszyc troszke dawke a niekoniecznie wiecej sie kłuc to może zsatosowac testoviron który ma 250mg a nie jak prolongat 100mg, a substancja czynna jest taka sama O to mi chodziłoI dodam ,że nawet bym taką zmiane polecał, gdyż dawka 100mg na tydzień jest troche niska
Szacuny
14
Napisanych postów
1409
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5907
Teaz cię rozumiem . Natomiast uważam że Enath jest najbardźiej szkodliwym z pośród testosteronów dlatego zaleciłem omka . Natomiast prawdopodobnie gościowi który wykombinował ten cykl chodziło tylko o podniesienie poziomu Teścia poto aby silabolil działał lepiej . a taka dawka mogła by juz wystarczyć . Może niechce zostać odrazu kingkongiem
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mrówa i Djkotlet macie po SOgu za odpowiedź.
Gościowi Chodziło o to żeby mu mordka nie spuchła jak balonik...
A co byście powiedzieli jakby zamiast tego Prolo użyć PRIMOTESTOSTERON ???
A przy połączeniu Propionatu z Siłą czy będą duże spadki po kuracji ???
Szacuny
12
Napisanych postów
3707
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
35513
Witam! Mysle ze silabolin w szczycie 300mg/tydzien to optimum. Bol w tym ze faktycznie troche klucia dupki jest razem z tescia. Pamietaj o tym ze mozna laczyc te plyny w pompce i ladowac za jednym razem.