Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
95
Witam. Jestem na cyklu 8 tydzień na Super Big 450 2x w tygodniu + tura 40 mg/doba. Przed tym zapodałem 100 metki. Do tego lecą suplementy :
- Cm3
- Hmb
- aminokwasy Eaa
- Aakg
- Witaminy i minerały
- Gold Żeń Szeń
- osłona wątroby Esselikort Forte
Chce za 3 tygodnie zrobić mostek i nie wiem jak do niego podejść dlatego proszę o jak najlepszą radę.
Super Big 450 :
Testosterone enanthane 150mg
Testosterone cypionate 150mg
Nandrolone deca-durabolin 150mg
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
95
1. WIEK: 29
2. WAGA: 80
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 38
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 lat z przerwami
6. DIETA: brak
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kila lat temu Omnadren 20ml , i kiedys tam Dianabol 100tab
8. TRENING: 5x w tygodniu
9. CEL CYKLU: masa i siła
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Ok 6 lat temu
11. POZIOM BF%: nie wkem
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezomorfik
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): nie wiem
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 105kg wycisk na raz
-martwy ciąg:
-przysiad:
Zmieniony przez - Lipsztyk432 w dniu 2022-01-30 22:47:26
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87161
Napisanych postów
355260
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1642166
Kto ci tak d****ny cykl rozpisał? Po takiej przerwie organizm się traktuje jak by podchodzi pierwszy raz do saa
A ty zrobiłeś cykl na 4 środkach
Na gramie saa tygodniowo
Z wynikami jak byś był na kreatynie Dodatkowo praktycznie żaden srodek nie został wykorzystany nawet w 50%
Po mostku na kolejny cykl z 1.5 gr saa ,czyli więcej niż połów zawodowców i moze dobijesz do 40 w ręku i 115 na klatke widzisz tutaj sens ?
Brak diety? Jak chcesz masować?
Trudno mleko się rozlało
Podajesz jakies hcg na tym cyklu ?
Mostek albo na samym hcg z provironwm albo na małej ilości testa 200/250 mg tygodniowo podzielone na 2 inj
Wr,uc aktualne badań i badania sprzed cyklu aby sprawdzić jak się sprawy mają
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-01-31 04:42:45
Szacuny
6
Napisanych postów
49
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1148
Na takim cyklu 38 na karabinie ? Klata max 105 ? Spokojnie mogłeś leciec na samym testostreronie... nie słuchaj się tego d****a który rozpisał Ci coś takiego bo sp******isz sobie organizm nic więcej
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
95
Złapałem 10kg dobrej jakościowo masy i nie mam konkretnej diety ale staram się odżywiać zdrowo. Jeszcze nie podałem hcg ani nie robiłem badań. Dlatego tutaj proszę o radę jak dalej postępować? Może rzadziej bić tego Super Biga ?
Szacuny
708
Napisanych postów
1665
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
23582
10kg w 8 tygodni dobrej jakosci? Bzdura...to głównie woda glikogen etc. Czystej masy jest tam niewiele. A skoro badan nie bylo to cholera wie jam estro. Musisz zaczac robić badania I brac hcg.
Szacuny
619
Napisanych postów
1491
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
53247
Zawodnicy robią po 4-8kg średnio mięcha rocznie dobrej jakości a ty zrobiłeś 10kg w 8 tyg. Zrobiłeś pierwszy dobry krok że zacząłeś tu pytać co i jak z tym że trochę za późno. Zrób badania potem ktoś tu podpowie ci co dalej.