Przymierzam się do cało sezonowego cyklu październik-czerwiec. Chciałbym zrobić to jak najlepiej i jak najmądrzej (najzdrowiej jeśli można w tym przypadku tak mówić ) jak się da . Zacząłem od podstawowych badań morfologia , glukoza, ALT ,PSA, TSH , testosteron . Wszystko wyszło ok tylko testosteron leży na dolnej granicy. Teraz jeszcze zbadam estradiol , prolaktynę i lipidogram , co powinienem jeszcze zbadać ?
Środki jakie użyję do cyklu już mam zakupione i coś takiego mi wyszło na mniej więcej 40 tygodni .
Enan 1-18 150 mg co 4 dni
Meta 5-12 20 mg dzień
Enan 19-40 200 mg co 4 dni
Deca 19-35 200 mg co 4 dni
Winstrol 26-35 30 mg dzień
Hcg 5-40 1000 iu co tydzień
Do tego mam aromasin 25 mg i wiem że muszę jeszcze coś zakupić na ew zbicie prolaktyny, coś mi jeszcze będzie potrzebne?
Najpierw polecę sam teść przez 4 tygodnie i zrobie badania, zobaczę jak reaguje organizm Później badania co 4 tygodnie.
Dece mam 300 mg i jeśli dobrze liczę to 20 ml starczy mi na 28 iniekcji co 4 dni ok 16 tyg będę wbijał 0,7 ml , wychodzi ciut więcej niż 200 mg na strzał . Enan też jest 300 mg i będzie leciał 1:1 do Nandrolonu . Metanabolu 100 tabletek po dwie dzienie co 12 godzin . Winstrol 200 tabletek trzy dzienie co 8godzin
Między 13 a 17 tygodniem mam zaplanowane dwa krótkie wyjazdy na narty stąd ta przerwa na samym teściu.
Pod koniec cyklu podejmę decyzję czy odblok czy zostanę na samym testosteronie , zależy od wyników badań i samopoczucia.
Dietę trzymam cały czas na podobnym poziomie Kcal ok 3500 i Jeszcze trochę przyredukuje żeby wejść na cykl jak najmniej otłuszczony
Chciałbym zacząć w październiku i do tego momentu mieć wszystko dopięte na tip top. I tu moja prośba o wasze wskazówki , porady i uwagi .