SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Cykl 40 tygodni

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 741

Formularz - Proszę o pomoc

42

Waga

98

Wzrost

193

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

93

Staż na siłowni

Rok po 7 latach przerwy wcześniej ok 10 lat

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Białko 250 g węgle 400 tłuszcze 100 ok 3500 kcal

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

4x tydzień split kończę zawsze 25 minut interwałów

Cel cyklu

Jakościowa masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 20 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4216
Cześć

Przymierzam się do cało sezonowego cyklu październik-czerwiec. Chciałbym zrobić to jak najlepiej i jak najmądrzej (najzdrowiej jeśli można w tym przypadku tak mówić ) jak się da . Zacząłem od podstawowych badań morfologia , glukoza, ALT ,PSA, TSH , testosteron . Wszystko wyszło ok tylko testosteron leży na dolnej granicy. Teraz jeszcze zbadam estradiol , prolaktynę i lipidogram , co powinienem jeszcze zbadać ?

Środki jakie użyję do cyklu już mam zakupione i coś takiego mi wyszło na mniej więcej 40 tygodni .

Enan 1-18 150 mg co 4 dni
Meta 5-12 20 mg dzień
Enan 19-40 200 mg co 4 dni
Deca 19-35 200 mg co 4 dni
Winstrol 26-35 30 mg dzień
Hcg 5-40 1000 iu co tydzień

Do tego mam aromasin 25 mg i wiem że muszę jeszcze coś zakupić na ew zbicie prolaktyny, coś mi jeszcze będzie potrzebne?

Najpierw polecę sam teść przez 4 tygodnie i zrobie badania, zobaczę jak reaguje organizm Później badania co 4 tygodnie.
Dece mam 300 mg i jeśli dobrze liczę to 20 ml starczy mi na 28 iniekcji co 4 dni ok 16 tyg będę wbijał 0,7 ml , wychodzi ciut więcej niż 200 mg na strzał . Enan też jest 300 mg i będzie leciał 1:1 do Nandrolonu . Metanabolu 100 tabletek po dwie dzienie co 12 godzin . Winstrol 200 tabletek trzy dzienie co 8godzin
Między 13 a 17 tygodniem mam zaplanowane dwa krótkie wyjazdy na narty stąd ta przerwa na samym teściu.
Pod koniec cyklu podejmę decyzję czy odblok czy zostanę na samym testosteronie , zależy od wyników badań i samopoczucia.

Dietę trzymam cały czas na podobnym poziomie Kcal ok 3500 i Jeszcze trochę przyredukuje żeby wejść na cykl jak najmniej otłuszczony
Chciałbym zacząć w październiku i do tego momentu mieć wszystko dopięte na tip top. I tu moja prośba o wasze wskazówki , porady i uwagi .
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377978 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710633
Piszesz ze chcesz "zdrowo" po co ci te orali?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wyczytałem że zdrowo to orale raz w roku meta w 2023 i wino w 2024
A tak na poważnie to pamiętam z przed dwudziestu lat że Winstrol na mnie fajnie działał a meta miała być na kick startera Ale ją trochę opóźniłem, chce zastosować je w minimalnych dawkach .

Zmieniony przez - Leonidasgras w dniu 2024-07-05 07:54:20

Zmieniony przez - Leonidasgras w dniu 2024-07-05 07:55:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Miało być meta w 2024 i wino 2025

Zmieniony przez - Leonidasgras w dniu 2024-07-05 07:59:55

Zmieniony przez - Leonidasgras w dniu 2024-07-05 08:02:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Leci ok 150 mg testa co cztery dni i wybieram się na badania , kiedy je zrobić żeby były najbardziej wiarygodne , pierwszy dzień po iniekcji czy czwartego dnia przed iniekcją ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377978 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710633
Dzień po inj
1

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czy już podawać AI czy jeszcze zostawić E2 na takim poziomie ?
Mam Aromasin 25mg

Zmieniony przez - Leonidasgras w dniu 2024-11-05 19:09:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nikt nic nie podpowiedział to uczę się sam na sobie Obecnie leci 0,7 ml enana o stężeniu 300 mg czyli jak stężenie jest prawidłowe to 210 mg co 4 dni , 20 mg metanabolu co dzienie i co cztery dni do strzała pół tabletki aromasinu 25 mg . Czy aromasin podawać tak dalej ? Plan jest taki że jak skończę metanabol to zwiększę dawkę teścia i na samym teściu polecę 2 miesiące do początku redukcji a później zamiast planowanej deki i wina dam mastera i oxe.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jak.masa to e2 na luzie takie może być
Prl bym lekko ściągnął dal 0.5 mg cabasery/dostinexu
1

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Niski poziom testosteronu, wysoki estradiolu

Następny temat

Mk-677

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły