Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
88
Witam. Mam pytanie dot. sensu cyklu. Zrodził mi się pomysł żeby w końcu przestać być ulańcem. Wraz z kumplem chcemy wbić na cykl t3 + clen i w sumie nie wiem czy to ma sens z punktu zdrowotnego. Moje wymiary
21 lat
186 cm wzrostu
90 kg wagi
około 23% bf
klata: 100
łapa: 36
udo: 60
talia: 92
brak jakichś super wyników na siłowni.
Zdrowie - super
Dieta: b180 w230 t130
Suple: białko, kreatyna, omega 3
Żadnych cykli wcześniej
staż na siłowni 1,5 roku
Tendencja chyba raczej do tycia - kiedy odstawiłem weekendowe kryształki to już jakoś nie mam świetnej przemiany materii.
Ogólnie to doradzacie t3 + clen czy może jeden z nich? Nie zamierzam dorzucać żadnego saa czy ph
Czy dieta powinna się zmienić podczas cyklu? Cena nie gra roli więc piszcie co oprócz bcaa i gluta jakichś osłonek czy innego szitu.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
88
Okej w porządku, tylko czy nie byłoby łatwiej zrzucić cały ten tłuszcz oraz trochę mięśni a potem to odbudować już na czysto? Chodzi mi o szybką redukcję tłuszczu bo jakoś mi to nie idzie..
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
88
Okej, rozumiem że nie da to takich efektów o jakich myślałem a jedynie sobie zaszkodzę, tak? Czy w takim razie są jakieś suple czy cokolwiek co pomogłoby mi zrzucić tłuszcz? Czy legalne spalacze działają?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11215
Napisanych postów
158480
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1226896
xenotim2
Okej, rozumiem że nie da to takich efektów o jakich myślałem a jedynie sobie zaszkodzę, tak? Czy w takim razie są jakieś suple czy cokolwiek co pomogłoby mi zrzucić tłuszcz? Czy legalne spalacze działają?
zdecydowanie tak, jak nie masz doswiadczenia z farmaologia, jak i nie znasz swojego ciala dobrze, to mozesz wyrzadzic sobie wicejszkod niz pozytku
a nagrzebanie w hormonach moze juz wplywac na to, jak funkcjonowac bedzie organizm do konca zycia