Szacuny
10621
Napisanych postów
16182
Wiek
36 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
272461
Dzięki chłopaki
Cv, takie kołacze tylko w Chimney Cake Bakery w Krakowie i we Wro!
Wojtek, lepiej nie . Ja teraz pewnie do świąt bez takich cheat'ów. Tylko jakieś okazyjne posiłki w pracy itd. I za tydzień kawałek tortu, bo w domu robimy poczwórne urodziny
Szacuny
10621
Napisanych postów
16182
Wiek
36 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
272461
Mati, jest sporo opcji. Bazą zawsze jest kruszony lód, wpc i słodzik. Potem dla smaku dodatki (w zależności jaki smak wpc) cynamon/kakao/sól. No i źródło fatu: masło orzechowe/migdałowe/z nerkowców lub wiórki kokosowego lub olej kokosowy lub czekolada 90% kakao lub awokado (pasuje bardzo do bananowego wpc). Albo daję trochę masła i kostkę czekolady albo jak tam kto lubi. Całość idzie do szejkera i blenduję tak, że wychodzi jak szejk z Maka.
poczes, w Pradze tego pełno. Jadłem na jesień i chyba źle trafiłem, bo był na prawdę przeciętny. W skali 1-10 słabe 6, gdzie Chimnej, to mocne 13.
Szacuny
1
Napisanych postów
81
Wiek
47 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
77203
Dobra jest tez metoda Jacka Ratusznika zamiast lodu mrozonki ja daje szpinak bo na kalafiorze i brokulach mozna mikser spalic ..a tak to jak u Ciebie bialko troche wody no i mrozonki 200-300 gram to juz od pojemnosci mixera zalezy...jak sie troche dluzej pomiksuje naprawde super smakuje .pozdrawiam
Szacuny
42
Napisanych postów
1402
Wiek
36 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
18065
radon
Dobra jest tez metoda Jacka Ratusznika zamiast lodu mrozonki ja daje szpinak bo na kalafiorze i brokulach mozna mikser spalic ..a tak to jak u Ciebie bialko troche wody no i mrozonki 200-300 gram to juz od pojemnosci mixera zalezy...jak sie troche dluzej pomiksuje naprawde super smakuje .pozdrawiam
Wyciągnij i odczekaj chwilę, pozniej pokrój na mniejsze kawałki i gitara.
Co do Jacka to nie wiem jak można dawać buraka do takich lodów