SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

2022 rokiem triathlonu? Nowe wyzwanie by Bzyk

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2920012

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Dzięki chłopaki

Cv, takie kołacze tylko w Chimney Cake Bakery w Krakowie i we Wro!

Wojtek, lepiej nie . Ja teraz pewnie do świąt bez takich cheat'ów. Tylko jakieś okazyjne posiłki w pracy itd. I za tydzień kawałek tortu, bo w domu robimy poczwórne urodziny
1

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
W Lidlu indyk po 11,99zł za 800g!!

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Bzyku często robisz szejka lodowego . W jaki sposób ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1402 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 18065
Kołacza jadłem dwa tygodnie temu w Pradze dla mnie sztos jakich mało.
Fajnie podjedzone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Mati, jest sporo opcji. Bazą zawsze jest kruszony lód, wpc i słodzik. Potem dla smaku dodatki (w zależności jaki smak wpc) cynamon/kakao/sól. No i źródło fatu: masło orzechowe/migdałowe/z nerkowców lub wiórki kokosowego lub olej kokosowy lub czekolada 90% kakao lub awokado (pasuje bardzo do bananowego wpc). Albo daję trochę masła i kostkę czekolady albo jak tam kto lubi. Całość idzie do szejkera i blenduję tak, że wychodzi jak szejk z Maka.

poczes, w Pradze tego pełno. Jadłem na jesień i chyba źle trafiłem, bo był na prawdę przeciętny. W skali 1-10 słabe 6, gdzie Chimnej, to mocne 13.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
MatiMlody
Bzyku często robisz szejka lodowego . W jaki sposób ?


To Ci może pomoże


2

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 81 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 77203
Dobra jest tez metoda Jacka Ratusznika zamiast lodu mrozonki ja daje szpinak bo na kalafiorze i brokulach mozna mikser spalic ..a tak to jak u Ciebie bialko troche wody no i mrozonki 200-300 gram to juz od pojemnosci mixera zalezy...jak sie troche dluzej pomiksuje naprawde super smakuje .pozdrawiam

/home/rafi/Pulpit/tumblr_netf1oMxIo1rmjd3no1_500.gif

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1402 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 18065
To może miałem szczęście bo był mega. Zjadłem i do specjalnie wracałem się przez cały most Karola po drugiego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 1402 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 18065
radon
Dobra jest tez metoda Jacka Ratusznika zamiast lodu mrozonki ja daje szpinak bo na kalafiorze i brokulach mozna mikser spalic ..a tak to jak u Ciebie bialko troche wody no i mrozonki 200-300 gram to juz od pojemnosci mixera zalezy...jak sie troche dluzej pomiksuje naprawde super smakuje .pozdrawiam


Wyciągnij i odczekaj chwilę, pozniej pokrój na mniejsze kawałki i gitara.
Co do Jacka to nie wiem jak można dawać buraka do takich lodów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Ja też podziękuję za wpc o smaku masła orzechowego z brokułami

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie o kettloebell 7-32

Następny temat

Crossfit na zwykłej siłowni?

WHEY premium