Za chwilkę bo już 15.06.19 godz 2:30 rusza 46 edycja Copa America.Czy Lio w końcu doczeka sie jakiegoś poważnego trofeum z reprezentacją?.Jak Canarinhos poradzą sobie bez Neya?.Na te jak i wiele innych pytań już niedługo dostaniemy odpowiedz.
W Pl spotkania bedzie można obejrzeć na antenach Polsatu
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2019-06-13 15:48:33
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
147
Napisanych postów
17270
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
195723
Jak ktos nie ogladał to w sumie za wiele nie stracił.
Co do Argentyny to z Brazylią a zagrali najlepszy mecz na turnieju,brakło im troche szczęścia.I w zasadzie jak juz wydawało sie ze nie ma bata i musza wcisnac tego gola,dostali kontre i game over (pytanie czy tam nie było faulu na Kunie)Nic za rok kolejna Copa...
W finale bede za Peru,bo nie jestem wstanie byc za ekipa w ktorej wystepuje casemiro.A i fajna historia by bylo,jak by zespol ktory zajał 3 miejsce w grupie i na tym turnieju dostal 5 od Canarinhos, pyknął by ich w finale na Maracanie
147
Napisanych postów
17270
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
195723
I jak planuje ktos zarywać nocki?.Jeżeli o mnie chodzi,to na pewno bede starał się zobaczyć wszystkie spotkania Argentyny i być może Brazylii reszta z odtworzenia raczej.Troche nieporozumieniem jak dla mnie jest obecność Kataru i Japonii na turnieju
Szacuny
70
Napisanych postów
34473
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
433527
Gdy byłem młodszy to sporo nocek zarywałem ze względu na ten turniej Teraz jak czas pozwoli to pewnie kilka spotkań zobaczę. Dobrze, że są transmisje w polskim kanale, bo jeszcze dwa tygodnie temu nie było to takie pewne.
W życiu znam się na dwóch rzeczach, na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
147
Napisanych postów
17270
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
195723
Co za kaszane gra ta Argentyna,to ja nie mam pytan.Nawet na tle takiego przeciwnika jakim jest Katar nie przekonują... W cwierćfinale zmierzą się z Wenezuela i bym sie w sumie po tym co widziałem nie zdziwił jak by polecieli z turnieju.
147
Napisanych postów
17270
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
195723
Problem pewnie jest większy i bardziej skomplikowany aniżeli mogło by to sie wydawać.Zaczynając od skorumpowanej AFA,poprzez dziwne wybory trenerskie (ktore jak nie przez zawodników to reszte sztabu sa podważani),zawodników którzy w kadrze tracą swojego skilla o połowe, taktyce polegajacej na Lio zrób coś itd
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2019-06-26 23:02:17
Szacuny
3
Napisanych postów
16
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
207
Argentyna niedługo odpadnie. Niestety ale sam Messi nie pociągnie ani Argentyny , ani Barcy. Myślę , że dobrą pakę ma jednak teraz Brazylia. Zaczynają znów pokazywać to co piękne w piłce i mam nadzieję , że wygrają.
„Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób”