Na forum jestem od prawie dwóch lat, udzielam się głównie w dziale dla domatorów. Z racjii tego, że od tamtych wakacji musiałem przerwać treningi, ze względu na kuracje Izotekiem która pochłaniała parę setek miesięcznie i na karnet już nie wystarczało. Wiedziałem że po wyleczeniu wrócę do treningów, i teraz tak właśnie czynie. Dziennik zakładam w celu kontrolowania progresu i po to żeby w razie czego móc zaczerpnąć wiedzy co robiłem w danym okresie, bo jak wiadomo pamięć ludzka zawodzi. Na pewno nie jestem sezonowcem - przez najbliższy rok nacisk będę kładł na poprawę siły w siadach i MC. Mam rozplanowane te dwa ćwiczenia przez najbliższy rok, w czym pomógł mi WODYN, za co wielkie dzięki.
INFO:
Wiek - 18 lat
Wzrost - 189cm
Waga - 80,5kg
Klatka: 93
Biceps: 37
Przedramię: 34,5
Pas: 87
Uda: 55
Łydka: 34
Staż: Tak naprawdę tego co robiłem w tamtym roku (ACT, trochę splita i FBW Texas Method) już nie liczę. Porządnie licze sobie dopiero 4 tygodnie, robiłem trening na hantlach "Split partia 2x tydzień", z dość zadowalającym efektem, niestety bez treningu nóg.
Dieta: Niestety nie mam możliwości jej prowadzenia, ale staram się jeść jak najbardziej zdrowo i często.
PLAN TRENINGOWY:
Przez najbliższe 6-8 tygodni będę stosował FBW A/B, w celu przygotowania organizmu do porządnych treningów i nauki podstawowych ćwiczeń.
Zestaw A:

Zestaw B:
Co do progresu to myślę, że będę dodawał w miarę możliwości aby w pełni skupić się na poprawnej technice wykonania a nie na parciu na ciężar. Na łydki stosuję trenig według użytkownika SZOPREX w dni nietreningowe.
Pozdro

Zmieniony przez - Cokta w dniu 2011-04-11 15:11:48
Zmieniony przez - Cokta w dniu 2011-04-11 15:12:26
Zmieniony przez - Cokta w dniu 2011-04-11 15:15:06
Zmieniony przez - Cokta w dniu 2011-04-11 15:15:46