Szacuny
48
Napisanych postów
3393
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15438
MisOO: uważam, że organizm 18-20 latka wytwarza na tyle duże ilości endogennego testosteronu, że dodatkowe pobudzanie tego procesu mija się z celem. Jeżeli masz ochotę wspomóc swój wysiłek polecam ryboze i kreatyne - to naprawde wysmienite suplementy. Na bardziej wysublimowane techniki wspomagania przyjdzie jeszcze czas. Pozdrawiam :)
Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23572
Chodzi o to, że, najprawdopodobniej, w dużej mierze, za wpływ TT na wzrost poziomu testosteronu odpowiadają indole. Indole działają na testosteron paradoksalnie, to znaczy, u dzieci i wczesnej mlodzieży, w okresie przedpokwitaniowym, raczej hamują produkcję testosteronu, zaś u dorosłych, po zakończeniu pokwitania, a szczegulnie, w okresie przekwitania (po 50-tce), zdecydowanie podnoszą poziom testosteronu.
Szacuny
779
Napisanych postów
18758
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
155080
Lucek no co ty A ja myslalem ze tt to takie niewinne ziółko a tu takie niespodzianki ehh i plany na nowy rok w zakupach trzeba chiba zmieniac :)
Aha lucek moze w tym poscie bys sie wypowwiedzial jak cos moze wiesz albo ktos inny:
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=58303 Kurde trzeba obadac te nowe ph u cybera bo tt zabardzo niebezpieczne :)
Wiecie co niedlugo sie okarze że gainery sa toksyczne
Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23572
Panowie, moją wypowieź sprecyzowałem, w innym pytaniu o TT, powyżej.
TT nie jest niebezpieczny, tylko nieprzydatny, dla młodzieży w okresie dojrzewania płciowego!