Szacuny
0
Napisanych postów
175
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
21643
Witam.
Co się dzieje z dziewczyną która je jeden posiłek dzienie, lub wcale nie je tylko pije cherbatki i kawy oraz pali fajeczki ??? Sądzi, że nie czuje głodu jak tyle pije i pali fajeczki (dzisiaj ma skonczyc)
wiek dziewczyny: 15lat
waga: 55kg w góre
wzrost: 172cm
Chodzi o moją dziewczynę o którą się bardzo martwię :(
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5
jak się bierze za odchudzanie to niech to robi z głową, trzeba jej wytłumaczyć, że może sobie rozwalić cały organizm i zamiast upragnionej szczupłej sylwetki będzie miała mnóstwo kłopotów ze zdrowiem i raczej od tego nie wyładnieje
Szacuny
186
Napisanych postów
4965
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
40441
jak chce się odchudzac (chociaż nie wiem z czego) lub utrzymać linię to niech robi to z głową. Co do herbaty to nie wiem ale ja po kawie też nie czuję głodu, dosyć dlugo jak na mnie nawet. Namów ją do jakiegos regularnego wysilku, jak jej się spodoba to chętniej rzuci palenie.Idźcie sobie razem na rowerek, na basen. Pokaż jej forum, tyle tu jest cennych rzeczy o odchudzaniu, a tak jak robi to co najwyżej zdrowie sobie zmarnuje
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
205
Napisanych postów
13874
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
158206
hmmmm, nie wiem jak to określić...tragedia? głupota? dewiacja? choroba?
co się dzieje?
może się "wykończyć", popaść w anoreksje,
a z najbardziej prawdopodobnych i najszybciej zauważalnych:
- częste omdlenia
- zaburzenia menstruacji
- osłabienie organizmu (a co za tym idzie - częste infekcje)
- zaburzenia nastroju
etc.
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja napisze ze dzieje sie znia niedobrze doprowadzi do samowynisczenia orgaznimu i bedzie wrakiem lepiej zeby to przerwala bo sie nabawi problemow zdrowowtnych
Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
754
niech masuje bo chudo
a tak na serio to może ma jakieś kompleksy że tak się zachowuje..
Pogadaj z nią no i tak jak koledzy/koleżanki wyżej. Namów ją na jakiś basen żeby się pomęczyła trochę
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
984
Jeśli chce się odchudzać i je tak mało to lepiej jej przypilnuj za nim wpadnie w anoreksje. inna przyczyną mogą byc papierosy o których wspomniałes w temacie poprostu palenie ja napełnia...